La formació
desperta el talent

Talent

Els ensenyaments artístics proporcionen a l'alumnat una formació artística de qualitat i garanteixen la qualificació dels futurs professionals de les arts plàstiques i el disseny.

Els cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny estan estructurats en dos cursos i incorporen al seu pla docent la realització de pràctiques en empreses fora de l’horari lectiu

Gràfica Publicitària

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et formaràs en els diferents àmbits del disseny gràfic: imatge corporativa, cartellisme, disseny editorial, publicitat, senyalística, packaging i il·lustració. Podràs idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d’un projecte de comunicació visual.

Fotografia

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et titularàs com a professional del món dels serveis, equipaments i distribució d’equips fotogràfics, en la producció de material d’audiovisuals, en el món de la publicitat i comunicació, en el camp de la moda, en el món editorial, la indústria en general, en laboratoris industrials de fotografia i cinematografia.

Gràfica Interactiva

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et formaràs com a professional del món multimèdia, realitzant activitats relacionades amb la conceptualització i la planificació interactives. Desenvoluparàs projectes de gràfica interactiva aplicats a diferents àmbits: disseny i desenvolupament web, producció de continguts, accessibilitat, usabilitat i disseny d’interfícies.

Arts Aplicades al Mur

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et professionalitzaràs en el món de la creació i producció d’obres pictòriques amb tota mena de materials i suports, així com en instal·lacions artístiques, escenografies, attrezzo i ornamentació per a teatre, cinema i televisió.

Il·lustració

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et titularàs com a professional de la il·lustració, seràs capaç de generar imatges aplicables a diferents àrees: món editorial, material didàctic, premsa, publicitat o disseny gràfic. Aprendràs a dominar les tècniques tradicionals i informàtiques i la seva aplicació en mitjans interactius, impresos i desplegables.

Joieria Artística

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et formaràs com a professional capaç de dissenyar, crear, modificar i restaurar joies utilitzant els procediments propis de l’ofici. Treballaràs la joia, com a mitjà d’expressió artística, una manera de creació i comunicació integrada en els corrents de l’art i el disseny contemporanis.

Animació

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Tarragona

Et formaràs com a professional de l’animació i podràs crear, gestionar i supervisar projectes audiovisuals d’animació, aplicar tècniques pròpies d’aquesta disciplina a qualsevol projecte gràfic, artístic, publicitari o de ficció. Podràs incorporar moviment als elements que conformen un peça de comunicació visual.

Gràfica Audiovisual

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Reus

Et titularàs com a professional de la representació fotorealística de projectes de disseny d’interiors i paisatgístics. Seràs capaç de realitzar projectes infogràfics 3D aplicats a la indústria del disseny, l’enginyeria, l’arquitectura i la publicitat.

Projectes i Direcció d’Obres de Decoració

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Reus

Podràs dur a terme projectes d’obres de decoració d’espais interiors, tant de l’àmbit domèstic com comercial. Aprendràs aspectes plàstics, artístics, tècnics, organitzatius i econòmics de la direcció d’obres de decoració.

Arquitectura Efímera

Cicle Formatiu de Grau Superior Escola d'Art i Disseny a Reus

Et formaràs com a professional per poder desenvolupar projectes d’arquitectura efímera aplicables a l’escenografia de teatre, televisió, cine i publicitat. També en el disseny d’espais expositius com estands de fires i aparadors o en la decoració de comerços i empreses de serveis.

Videojocs i entorns virtuals

Cicle Formatiu de Grau SuperiorEscola d'Art i Disseny a Reus

Et formaràs professionalment per a la creació i producció de videojocs i elaborar projectes interactius audiovisuals. Coneixeràs tècniques narratives, gràfiques i estils específics de l'entorn audiovisual. Et capacitaràs professionalment per crear escenaris, fons, objectes i personatges per a videojocs, modelaràs elements en animació 2D i 3D i també en sonorització de videojocs.

Modelisme i matriceria ceràmica

Cicle Formatiu de Grau SuperiorInstitut de l'Ebre - Escola d'Art i Disseny a Tortosa

Titularitat: Departament d'Educació. Institut de l'Ebre.

El cicle s’orienta a formar professionals amb capacitat per a elaborar les fases inicials de la fabricació en sèrie d’un objecte funcional de ceràmica: model, matriu i motllo.

Montse Grau

Premi taronja de Gràfica Publicitària 2016/2017

"... gràcies a la relació estreta entre el professorat i l’alumne, a part d’aprendre del coneixements del mestre, aprens de la professió des del punt de vista professional."

Alicia Caboblanco

Premi Taronja d’Il·lustració 2016/2017

"Destaco de mi paso por la escuela el factor humano, las personas que me llevo... el recuerdo de una época muy intensa de aprendizaje y que han sabido transmitirme un montón de cosas..."

Maria Romeo

Premi Taronja de Fotografia 2016/2017

"De mi paso por la escuela destaco a los profesores que me han enseñado por donde tirar cuando haces una fotografía... y te aconsejan y enseñan y animan a seguir con tu estilo..."

Dani Pena

Premi Taronja de Gràfica Interactiva 2016/2017

"Mi paso por la escuela ha sido increíble... yo llevaba 4 años sin estudiar y por inquietudes y demás, yo ya trabajaba de diseñador gráfico quería adentrarme un poco en el mundo web y después de hablar con el director [...] me animó a apuntarme al primer año de un nuevo ciclo de Gráfica interactiva... y han sido dos años increíbles, sólo me queda dar las gracias."

Montse Méndez

Premi Taronja de Joieria 2016/2017

"... fer aquest cicle de Joieria artística m’ha fet conèixer la joieria no tan sols a nivell tècnic, sinó des d’un punt de vista molt més artístic, l’escola m’ha fet veure les joies com un mitjà pel qual puc expressar-me i materialitzar conceptes"

Guillem Duran

Premi Taronja d'Arts Aplicades al Mur 2016/2017

"Del meu pas per l’escolar destacaria que m’han donat molts referents i que t’ensenyen a trobar un discurs propi"

Dawnoi Martí

Premi Taronja d'Animació 2016/2017

"A l’escola m’han ajudat a desenvolupar la meva part artística... i tota la part humana del professorat que estan al teu costant donant-te suport des del punt de vista formatiu i també les aules d’aprenentatge en comú on també aprens dels companys"

Demian Turcan

Projecte Integrat Infografia 3d Curs 2016/2017

"Anunci d’un producte amb la tecnologia 3D. Ensenyem el producte amb moviments atractius per transmetre les seves qualitats. Transmetem tecnologia i potencia."

Parlem de PIDOD

Projectes i direcció d’obres de decoració

"Tenim professors que són grans professionals, arquitectes, dissenyadors... professionals que es dediquen i que fan projectes reals ens ajuda molt a veure l’aplicació real del que estudies."

Parlem del Cicle Arquitectura Efímera

EADR

"Les sortides professionals van des de llocs de treball en empreses de decoració, empreses vinculades al sector, com d’espais firals, del món de l’exposició i de l’escenografia, disseny de platós de televisió i també montar una empresa en el secor de l’arquitectura efímera."


Escola d'Art i Disseny a Tarragona

977 211 253
www.dipta.cat/eadt
sec.eadt@dipta.cat
Ctra. de Valls s/n Zona educacional
43007 Tarragona

Cicles Formatius de Grau Superior

> Animació
> Gràfica Interactiva
> Il·lustració
> Fotografia
> Arts Aplicades al Mur
> Gràfica Publicitària
> Joieria Artística


Escola d’Art i Disseny a Reus

977 318 750
www.dipta.cat/eadr
sec.eadr@dipta.cat
Carrer del Vent, 6
43201 Reus

Cicles Formatius de Grau Superior

> Infografia 3D
> Projectes i Direcció d’Obres de Decoració
> Arquitectura Efímera


Institut de l'Ebre

977 444 163
www.ies.ebre.com
iesebre@iesebre.com
Av. Colom, 34-42
43500 Tortosa

Escola d'Art a Tortosa

977 444 163
www.dipta.cat/eadtortosa
sec.eadtortosa@dipta.cat
Pl. Sant Joan, 5
43500 Tortosa

Cicle formatiu de Grau Superior

> Modelisme i matriceria ceràmica