Cicle de muntanya: Conferència inaugural ‘Alpinisme d’aventura’ presentada per Oriol Barò

El 20 de febrer a les 19 hores s’inaugura el Cicle de Muntanya 2020 amb la conferència ‘Alpinisme d’aventura’ presentada per Oriol Barò a l’Auditori Diputació.

El marc d'enguany vol potenciar l'alpinisme d'aventura, l'esquí extrem, l'alpinisme femení a la Patagònia, l'escalada en gel per l'Àrtic Rus, un alpinista especialista de salt base i un escalador aventurer realitzant una pimera mundial a la Xina. D'aquí que aquesta edició es dedica a l'excel·lència en l'aventura.

A més, el mateix dia de la inauguració, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, farà entrega del guardó Cicle de Muntanya 2020 a l'alpinista català Joan Cerdà.

Oriol Baró, pirineista, alpinista, guia de muntanya UIAGM, va liderar l’intent frustrat pel mal temps al pilar sud del Gasherbrum IV, el juliol del 2018. Ho ha escalat quasi tot a la Patagònia, i ha assolit vies importants als Andes, l’Himàlaia, els Alps i els Pirineus. Taüll l’ha vist néixer i créixer. Les seves estimades valls són uns indrets excepcionals per a la pràctica de l’alpinisme en totes les seves variants.

L'entrada és gratuïta amb invitació i limitada a l'aforament de la sala, caldrà recollir la invitació a partir d'una hora abans de l'inici de cada sessió, al mateix auditori (no es faran reserves).

Informació

Dia i hora: 
Dijous, 20 Febrer, 2020 - 19:00
Adreça: 
Auditori Diputació
Carrer de Pere Martell, 2
43001
  Tarragona
Espanya
Municipi: 
Tarragona