Curs per a emprenedors: 'Màrqueting digital per a consolidar la teva empresa'

Des d'Emprenedoria de la Diputació de Tarragona s'organitza un curs pensat per a emprenedors, empresaris i gerents del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que volen formar-se per aplicar i desenvolupar un pla de màrqueting digital en la seva empresa.

El màrqueting digital ha esdevingut una eina imprescindible per als emprenedors i les empreses petites i mitjanes. Els clients estan cada dia més avesats a internet. Busquen informació, comparen productes, compren i/o reserven online... Tenint tot això en compte, quina imatge pot donar una empresa que no té presència online? O no la té ben treballada? Avui en dia, qui confia en una marca que no treballa el mitjà online? Per tot això és fonamental desenvolupar estratègies orientades al món digital i aprofitar al màxim els avantatges del màrqueting digital.

En la formació es dotarà les persones assistents dels recursos i tècniques que permetin dotar de valor la marca: el pla de màrqueting digital, estratègies d’atracció, fidelització de clients, analítica web i ROI i gestió d’ecommerce. S'explicarè la teoria i s'aplicaran les tècniques als casos reals dels assistents.

La formació consta de 5 sessions de 4 hores, els dies 4, 9, 11, 16 i 18 d’abril de 2018 de 16 a 20 h.

Inscriu-te des de la web d'EmprenDipta.cat

Informació

Dia i hora: 
del Dilluns, 19 Març, 2018 - 10:30 al Dimecres, 18 Abril, 2018 - 20:00
Adreça: 
Aules de Formació de la Diputació
C/ de Carles Riba, 6
  Tarragona
Espanya