El Conservatori estrenarà el musical "El Camí de l'Èxit" el proper 25 d'abril al Teatre Bartrina de Reus

Dins dels esdeveniments per commemorar el 25 aniversari del Conservatori al Palau Bofarull, el proper 25 d’abril estrenem el musical “El camí de l’Èxit” al Teatre Bartrina de Reus.

El Camí de l'Èxit és una lliure adaptació del musical Fame. Amb una dramatúrgia elaborada a partir de les diferents versions que se n'han fet (Fame 1980 -Fame The Musical 1988 - Fame (Remake) 2009) 20 estudiants de teatre ens explicaran la història del seu pas per l'Escola d'Arts Escèniques. En un pròleg, tres actes i un epíleg viurem amb ells les seves il·lusions, les seves lluites i la seva transformació com a persones i artistes.

Un espectacle que no pot ser més realista, ja que beu de la jove experiència de 40 estudiants de Coral i 20 actors de 3r i 4t d'ESO de l'Institut Salvador Vilaseca de Reus, 24 ballarins de les escoles de Dansa Núria Díez, Artis i Centre de Lectura i 40 joves músics de la Banda del Conservatori de Reus. Un espectacle que és el resultat d'un projecte pedagògic que sens dubte ha transformat tant a alumnes com a professors, perquè aquesta i només aquesta és la raó de ser de l'art.

Un total de 124 estudiants de diferents disciplines artístiques, provinents de diferents escoles i realitats socials units per a fer realitat un projecte, per explicar una història. Gaudim-los.

L'estrena serà el proper dimecres 25 d’abril de 2018, en una doble funció: a les 18h i a les 20.30h al Teatre Bartrina.

Entrada lliure (cal recolllir les entrades a les consergeries del Conservatori (c/LLovera,15) o del INS Salvador Vilaseca, a partir del dia 18 d’abril)

Informació

Dia i hora: 
Dimecres, 25 Abril, 2018 - 18:00
Adreça: 
  Tarragona
Espanya