Exposició itinerant: "Darwin i l'evolució"

Imatge informativa de l'exposició itinerant "Darwin i l'evolució".
Imatge informativa de l'exposició itinerant "Darwin i l'evolució".

Degut que aquest any ha estat dedicat a Darwin amb motiu del bicentenari del seu naixement, es presenta l’exposició itinerant “Darwin i l’evolució”. Aquesta ha estat organitzada per l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el seu objectiu és aprofundir en la vida del famós científic anglès Charles Darwin.

L’exposició destaca per l’exactitud i rigorositat de la informació que aporta i l’atractiu disseny que presenta. Es proposa, a través de plafons lluminosos, un recorregut per la vida i activitat científica principal de Darwin destacant la importància de la teoria de l’evolució.

Aquesta exposició, proposada a tots els ajuntaments del territori, pertany al programa “Exposicions itinerants” gestionat pel Servei de Cultura de la Diputació de Tarragona. L’objectiu d’aquestes exposicions és fomentar el dinamisme cultural i contribuir a la difusió del patrimoni a les nostres comarques. És gràcies a la bona acceptació que ha rebut el programa, que s’ofereix cada any amb innovacions i ampliacions de les modalitats.

Informació

Dia i hora: 
del Dissabte, 1 Juliol, 2017 - 11:00 al Dimecres, 30 Agost, 2017 - 11:00
Adreça: 
CDI Cal Català
Major, 41, 43519 Perelló (Baix Ebre)
Espanya
Municipi: 
El Perelló