Jornada sobre contractació pública i pobresa energètica

El Palau de la Diputació de Tarragona acull els propers 15 i 20 de juny la jornada sobre La gestió dels serveis a les persones. Contractació Pública i Pobresa energètica.

Aquesta jornada té com a objectiu posar en comú diferents punts de vista i actuacions pel que fa a contractació pública i pobresa energètica, a més de generar coneixement i crear sinèrgies a la demarcació per donar resposta als nous reptes de serveis socials. La jornada es dividirà en una primera sessió  dijous dia 15 de juny sobre Contractació Pública dels serveis a les persones i una segona sessió sobre El repte de la pobresa energètica i la vulnerabilitat de les famílies dimarts dia 20 de juny.

La jornada s'adreça a tècnics municipals, professionals de serveis socials de medi ambient i energia, estudiants de l'empresa, de dret, treball social, educació social, medi ambient i energia, representants polítics i de l'administració, empreses, entitats socials del tercer sector i d'altres actors amb experiència en gestió i prestació de serveis a les persones.

Per participar a la jornada, cal fer la inscripció des del 29 de maig fins al 14 de juny. La inscripció és gratuita i el formulari per fer-la el podeu trobar a la web del Consell Comarcal del Tarragonès, organitzador de l'acte.

Amb la inscripció i la participació rebràs per e-mail un certificat d'assistència.

Informació

Dia i hora: 
del Dijous, 15 Juny, 2017 - 08:45 al Dimarts, 20 Juny, 2017 - 14:30
Adreça: 
Palau de la Diputació
Passeig Sant Antoni, 100
  Tarragona
Espanya
Municipi: 
Tarragona