'Música x Joguines' a l'Escola i Conservatori a Reus. Participa-hi!

Música x Joguines
Música x Joguines

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus torna a programa la iniciativa cultural i solidària Música x Joguines amb tallers i concerts per a tothom.

En aquesta segona edició de l'activitat 'Música x Joguines', l'escola col·labora en la campanya que cada any posa en marxa l’entitat Creu Roja Reus, amb l’objectiu de fer arribar joguines a nens i nenes de la ciutat  que viuen una situació econòmica vulnerable. El centre oferirà tallers i concerts gratuïts durant tot el matí del dissabte 16 de desembre, amb l’únic requisit que els assistents portin una joguina nova i no bèl·lica, una per família. El programa és el següent:

  • 10.30-11.30 h Taller de música per nadons (0-1 any). Taller impartit per la musicoterapeuta Gemma Baños. Places limitades 
  • 11.30-12.30 h Taller de música per nadons (1-2 anys).Taller impartit per la musicoterapeuta Gemma Baños. Places limitades
  • 12.30-13.30 h Taller de música per nadons (1-2 anys). Taller impartit per la musicoterapeuta Gemma Baños. Places limitades
  • 10.30-11.30 h Taller de tubs del món  (6-8 anys) Taller impartit per Xavier Lozano. Places limitades.  Amb materials d’ús quotidià i una mica d’enginy vine a construir alguns instruments musicals senzills.
  • 11.00 h Concert de l’Orquestra de corda i clave. Aforament limitat a 240 persones (Auditori)
  • 11.30-12.30 h Taller de tubs del món  (9-12 anys). Taller impartit per Xavier Lozano. Places limitades. Amb materials d’ús quotidià i una mica d’enginy vine a construir alguns instruments musicals senzills.
  •  12.45 h Espectacle tubs del món amb Xavier Lozano. Aforament limitat a 240 persones (Auditori). En Xavi Lozano ens ensenya els seus “quodiàfons de vent” en una actuació còmica i didàctica. Sentiràs com sonen una escombra, una cadira o un totxo i fins i tot “veuràs” una escala musical!

Els tallers tenen places limitades i cal fer la inscripció a través del lloc web de l'escola www.dipta.cat/cmreus

Informació

Dia i hora: 
Dissabte, 16 Desembre, 2017 - 10:30
Adreça: 
Escola i Conservatori de Música
C/ Llovera, 15
  Reus
Espanya
Municipi: 
Reus