Projecció de dos curtmetratges al Cicle de Muntanya 2018

El dijous 15 de març, a dos quarts de vuit del vespre, el Cicle de Muntanya de la Diputació projectarà dos curmetratges premiats als millors festivals internacionals:

MIRA és la història d'una jove nepalesa que va començar a córrer per escapar del seu futur. Es va convertir en l'atleta més destacada del Nepal, i actualment és un referent mundial, especialitzada en maratons i ultramaratons de muntanya. De córrer per sobreviure, a córrer per triomfar.

Aquest inspirador documental és un viatge d'immersió pel Nepal i Katmandú, i de la superació que portarà la Mira a competir entre les millors corredores del món.

 

El Link Sar West (6.938 m, vall del Charakusa, el Pakistan) era una obsessió per a l'alpinista i fotògraf britànic Jonathan Griffith. El 2015, i després de tres intents fallits en anys anteriors, va aconseguir fer cim per la cara oest juntament amb el seu compatriota Andy Houseman. Tots dos presenten les dures circumstàncies que van patir per fer cim mitjançant unes imatges increïbles.

 

L'entrada és lliure amb invitació i limitada a l'aforament de la sala, caldrà recollir la invitació a partir de les 18.30 del mateix dia, a l'entrada de l'auditori (no es faran reserves).

Informació

Dia i hora: 
Dijous, 15 Març, 2018 - 19:30
Adreça: 
Auditori Diputació
Pere Martell, 2
  Tarragona
Espanya
Municipi: 
Tarragona