Projecció de la pel·lícula 'Bájame una Estrella. Miriam García Pascual' al Cicle de Muntanya 2018

Portada del llibre 'Bájame una estrella'
Portada del llibre 'Bájame una estrella'

"Hoy cumplí 25. Un número redondo y chillón... de persona mayor", va escriure la Míriam el 1988 prop de l'Alpamayo. Un any i mig després va morir al Meru Peak, a l'Himàlaia indi, pocs dies abans d'aconseguir l'edat maleïda en què es diu que han nascut alguns mites.

El dijous 8 de març, a les 19.30 h, Juanjo San Sebastián, autor del documental en memòria de l'escaladora navarresa, una de les pioneres de l'escalada femenina serà present a l'Auditori Diputació per a la projecció de Bájame una estrella. Miriam García Pascual. Un documental que ens explica la vida de l'escaladora navarresa. Basada en el diari personal de l’escaladora, ens deixa constància de les seves experiències i el seu viatge a la Patagònia. El Capitán, l'Alpamayo, la muntanya Fitz Roy i el Huascarán van ser fites molt importants de les seves vivències. El relat del seu diari conté una sensibilitat senzilla i brillant que el fa sentir com si es tractés d'un conte o d'un poema.

L'entrada és lliure amb invitació i limitada a l'aforament de la sala, caldrà recollir la invitació a partir de les 18.30 del mateix dia, a l'entrada de l'auditori (no es faran reserves).

Informació

Dia i hora: 
Dijous, 8 Març, 2018 - 19:30
Adreça: 
Auditori Diputació
Pere Martell, 2
  Tarragona
Espanya
Municipi: 
Tarragona