Trobada de violes de Catalunya a Tortosa

El Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa organitza aquest dissabte la I Trobada de violes que reunirà joves estudiants d’Escoles i Conservatoris de Música de Catalunya que estudien aquest instrument de corda.El programa previst començarà a les 10 hores de dissabte.

Entre les activitats, destaca una xerrada a càrrec del luthier Lluís Clapers Coneguem com es construeix i manté una viola. Els alumnes participaran, a més, en la confecció d’un mural que pretén reflexionar sobre el tema Què és per a mi la viola.

Els joves músics assajaran la peça especialment creada per l’ocasió Un llarg hivern del compositor Josep Ollé i Sabaté, que serà present durant el treball dels alumnes. A més, els pares i les mares que ho desitgin podran acompanyar activament l’assaig tocant copes de vidre afinades.

Músics i acompanyants oferiran el resultat final dels assajos en una audició de cloenda de la Trobada, a les 17 hores. D’aquesta manera el públic podrà assistir a l’estrena de la composició Un llarg hivern, amb acompanyament de piano, i les interpretacions de tots els participants.

Informació

Dia i hora: 
Dissabte, 25 Novembre, 2017 - 10:00
Adreça: 
Conservatori de Música de la Diputació
C. de la Rosa, 6
43500
Espanya