Alumnes de batxillerat descobreixen totes les possibilitats que ofereix l'Arxiu General de la Diputació per als seus treballs de recerca

Un grup d'estudiants de primer de batxillerat de l'IES Collblanc de La Canonja visiten les instal·lacions de l'Arxiu

20/03/2018
Diputació
La Canonja
Arxiu General de la Diputació
Els alumnes atenen les explicacions dels tècnics de l'Arxiu durant la visita.
Els alumnes atenen les explicacions dels tècnics de l'Arxiu durant la visita.

El dilluns 19 de març, un grup d'alumnes de primer de Batxillerat de l’IES Collblanc de la Canonja, va visitar les instal·lacions de l'Arxiu General de la Diputació de Tarragona.

Els estudiants, acompanyats per la cap de Departament de Ciències Socials de l'institut —la professora d’Història i Ciències Socials, Pilar Tris — van aprendre, de la mà dels tècnics, què és un Arxiu, quin tipus de documents conserva i quina mena de serveis presta. També van poder visitar, amb els tècnics del servei, totes les instal·lacions, i van rebre una classe pràctica on van poder treballar amb material corresponent a tres sèries documentals, prèviament seleccionades i recollides en sengles dossiers explicatius.

L'objectiu d'aquestes visites és obrir l'Arxiu als alumnes de batxillerat i oferir-los la possibilitat de realitzar treballs de recerca sobre temàtiques compatibles amb la informació documental que s'hi custodia.

Etiqueta: 
Arxiu
Galeria d'imatges