Alumnes d'infantil i primària del Camp de Tarragona exposen les seves creacions al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona

Els treballs han estat elaborats en el marc del programa pedagògic "Treballem amb l'Art", que fomenta l'educació artística entre les escoles de la demarcació. La mostra es podrà visitar fins al proper 5 de novembre

07/10/2017
Tarragona

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) ha inaugurat aquest dissabte   l'exposició "Ets un artista...i exposes al MAMT. Calendari 2018", una mostra que inclou els treballs guanyadors elaborats pels alumnes d'infantil i primària de la demarcació que han participat durant el curs 2016-2017 en el programa pedagògic "Treballem amb l'Art", vinculat al MAMT Pedagògic. La mostra es podrà visitar fins al proper 5 de novembre.

 

Els nens i nenes que han participat al llarg de l'any de les activitats i visites organitzades s'han aplegat aquest matí a l'acte d'inauguració de l'exposició i a la presentació del Calendari 2018, elaborat amb les creacions guanyadores. La cita també ha servit per lliurar els premis als treballs guanyadors. El diputat de Cultura de la Diputació, Joan Olivella, i la directora del MAMT, Rosa Ricomà, han participat en aquest acte, concebut com a cloenda del  projecte "Treballem amb l'Art", que enguany ha comptat amb la participació de més de 5.000 alumnes de prop de 50 centres educatius de la demarcació.

 

Els tres centres guanyadors de l'edició 2016-2017 han estat: l'Escola Santa Anna de Castellvell del Camp (1r premi), el Col·legi Mare Nostrum de Tarragona (2n premi) i l'Escola Riu Clar de Tarragona (3r premi). Les obres d'aquests tres centres educatius formaran part del  calendari 2018, juntament amb els treballs del Col·legi Lestonnac-L'ensenyança de Tarragona, del Col·legi Públic d'Educació Especial Alba de Reus, de l'Escola Cèsar August de Tarragona, de l'Escola Arrabassada de Tarragona, de l'Escola Mare de Déu del Roser de Riudecols i de l'Escola Saavedra de Tarragona.

 

El MAMT Pedagògic és una iniciativa del Museu d'Art Modern de la Diputació a Tarragona que té com a objectiu difondre les seves col·leccions entre el públic escolar a partir de  diferents propostes i activitats didàctiques. El MAMT Pedagògic també assessora docents i escolars en l’elaboració dels seus programes artístics, amb activitats engrescadores i dinàmiques, en contacte amb les obres d'art, que els permetin millorar la creativitat i augmentar la capacitat d'expressió, producció i apreciació artística.

 

 

Galeria d'imatges