Aprovats els pressupostos de la Diputació de Tarragona per a l'exercici 2016

Els comptes suposen la reducció de l'endeutament i ratifiquen el compromís de la institució amb el món local

27/11/2015
Diputació
Tarragona
Comunicació
Aprovats els pressupostos de la Diputació de Tarragona per a l'exercici 2016
Aprovats els pressupostos de la Diputació de Tarragona per a l'exercici 2016

El Ple de la Diputació de Tarragona celebrat aquest divendres ha aprovat els pressupostos de la corporació per a l'exercici 2016 amb els vots a favor de CiU, PSC i ERC, el vot en contra de la CUP i l'abstenció de C'S i PP. Els comptes, que s'incrementen gairebé un 5% i superen els 150 milions d'euros, suposen la reducció de l'endeutament i ratifiquen el compromís de la institució amb el món local, especialment amb els municipis més petits.

Durant el plenari s'han aprovat la resta de punts de l'ordre del dia. Així mateix s'han presentat dues mocions: la moció de suport al Banc d'ADN per a les identificacions dels desapareguts a la Guerra Civil, que s'ha aprovat per unanimitat amb els vots a favor de tots els grups polítics, i la moció per la creació d'una xarxa verda de camins, que ha comptat amb els vots a favor d'ERC, la CUP i C'S, i els vots en contra de l'equip de govern, CiU i PSC.

A l'inici de la sessió plenària la diputada Immaculada Costa ha llegit el manifest institucional amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el dia 25 de novembre.

Etiqueta: 
Plens
Galeria d'imatges