BASE-Gestió d'Ingressos es trasllada a la nova seu de serveis de la Diputació

Ubicada entre els carrers d’Higini Anglès i de Pere Martell, a Tarragona

12/02/2015
Diputació
Tarragona
Premsa
BASE-Gestió d'Ingressos es trasllada a la nova seu de serveis de la Diputació
BASE-Gestió d'Ingressos es trasllada a la nova seu de serveis de la Diputació

L'Oficina de BASE de Tarragona es trasllada aquest mes de febrer a la nova seu de serveis de la Diputació, situada entre els carrers de Pere Martell i d’Higini Anglès. En concret, l'Oficina de Tarragona s'ubicarà al Carrer d’Higini Anglès 5, on estarà operativa a partir del proper dimarts 16 de febrer. Està previst que, a finals de febrer, els Serveis Centrals de BASE també es traslladin a la nova seu. D'aquesta manera, quedaran unificats gran part dels serveis d'aquest organisme autònom de la Diputació, que s'encarrega de gestionar els ingressos que els ajuntaments, els ens independents i altres administracions li deleguen. D'altra banda, l'Oficina de Multes de BASE fa una setmana que està en funcionament al Carrer de l’Assalt, 12 baixos, a Tarragona.

Amb aquests canvis, la Diputació resol la problemàtica d'espai que fins ara tenia aquest Organisme Autònom, i facilita el servei i l'atenció ciutadana, a través de la concentració i racionalització d'espais. De fet, a partir d'aquest mes de març, s'iniciarà el trasllat a la nova seu dels serveis finalistes de la Diputació: SAM (Servei d'Assistència Municipal) i SAT (Servei d'Assistència al Territori). Tot plegat amb la voluntat d'optimitzar l'estructura interna de la Diputació de Tarragona i, alhora, millorar, el servei al món local i al ciutadà.

Els principals serveis que ofereix BASE-Gestió d'Ingressos són: la gestió, la liquidació, la recaptació, la inspecció i la comprovació de tot tipus de tributs, preus públics i altres ingressos de dret públic i privat. La informació, l’assistència, l’orientació, l’assessorament i el finançament a les administracions públiques gestionades. El disseny, l’elaboració i el manteniment dels sistemes d'informació que permeten la prestació dels serveis, i la realització de totes les activitats complementàries que són necessàries per millorar l'eficàcia en la seva actuació.

 

Etiqueta: 
BASE
Galeria d'imatges