El Col·legi Sant Rafael, premiat per l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona

Un treball sobre els sistemes alternatius de comunicació l'ha fet mereixedor del premi IMET d'Educació Josep Vives Ciurana, dins de la categoria d'educació especial

30/11/2017
Cultura
Tarragona
Comunicació
Una representació de l'escola va recollir el premi concedit per l'Institut Municipal d'Educació
Una representació de l'escola va recollir el premi concedit per l'Institut Municipal d'Educació

El Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael de la Diputació ha estat el guanyador dels VI Premis IMET d'Educació Josep Vives Ciurana, dins de la categoria d'educació especial. L'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona ha volgut reconèixer amb aquest guardó el treball sobre Sistemes augmentatius alternatius de comunicació , que ha elaborat l'equip de logopedes del centre. 

El treball presentat tracta sobre la comunicació augmentativa i/o alternativa i de les diferents formes de comunicació que s'utilitzen per substituir i/o complementar o millorar la parla natural. Els premis estan convocats per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, a través ’Institut Municipal d’Educació (IMET), amb la col.laboració de l’empresa Repsol. L’objectiu dels premis és valorar experiències educatives realitzades als centres escolars que tinguin en el seu àmbit d'ensenyament alguna de les etapes educatives de primer cicle d'educació infantil, segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació especial.

El jurat va donar a conèixer aquest dmecres, 29 de novembre, els guanyadors en el decurs d'un acte durant el qual es va fer el lliurament de guardons.

 

Galeria d'imatges