El comerç del Camp de Tarragona celebrarà la seva Nit a La Selva del Camp

La Nit del Comerç ha estat presentada aquest divendres a la Diputació de Tarragona

14/10/2016
Promoció Econòmica
Tarragona
Comunicació
Roda de premsa de presentació a la Diputació
Roda de premsa de presentació a la Diputació

Una vintena d’agrupacions comercials del Camp de Tarragona participaran el proper 22 d’octubre a la Nit del Comerç que organitza la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines, CECOSECT, amb l’objectiu de dinamitzar a aquest sector, donar a conèixer la seva realitat i premiar a diferents establiments per la seva trajectòria, antiguitat o iniciatives.

La Nit del Comerç ha estat presentada aquest divendres a la Diputació de Tarragona, institució que dóna el seu suport com també ho fa la Generalitat i diverses empreses privades, i tindrà lloc al Castell del Paborde de La Selva del Camp. Cadascuna de les associacions comercials, entre elles les de Reus, Tarragona, Salou, Cambrils, Mont-roig, Montblanc, Calafell o El Vendrell, premiarà als seus comerços i la CECOSECT lliurarà els Premis Rafael Tatay que institueix en reconeixement al qui fou fundador, ara fa vint anys, d’aquest organisme.

L’acte de presentació ha comptat amb la presencia del diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, qui ha remarcat que aquesta ens supracomarcal sempre ha donat suport al teixit associatiu i comercial de les comarques tarragonines. En la mateixa línia ha intervingut el vicepresident de la Diputació, i alcalde de La Selva del Camp que és el municipi que acull l’esdeveniment, Josep Masdeu, explicant que “municipis com La Selva tenen des de sempre la vocació de donar suport a les empreses i al comerç perquè són conscients que es tracta d’una motor econòmic necessari i cabdal”.

Ferran Milà, president de la CECOSECT, ha avançat que a la Nit del Comerç es comptarà amb la participació del Conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. A més, Milà ha volgut recordar que “la suma de les associacions comercials que formen part de la Cecosect, tenint en compte el nombre d’establiments que representen i els municipis que la integren, constitueix la segona àrea metropolitana de Catalunya després de la de Barcelona”.

Milà també ha donat a conèixer alguns projectes de futur immediats com la propera obertura d’una botiga virtual on tots els comerços de la CECOSECT hi tindran el seu punt de venda i que, segons el president de la plataforma comercial, servirà per “minimitzar l’arribada d’Amazon”.

A la Nit del Comerç del Camp de Tarragona s’hi espera l’assistència d’unes 200 persones de les diferents agrupacions comercials que hi participaran.

Etiqueta: 
Presentació
Galeria d'imatges
  • Roda de premsa de presentació a la Diputació