El paisatges humans captats per Tony L. Blom, al Palau Bofarull de Reus

L'exposició fotogràfica 'Antologia en blanc i negre' fa un recorregut per instants fugaços de l'artista com a espectador de la vida quotidiana

12/01/2018
Cultura
Reus
Comunicació
Un total de 33 fotografies de gran format i realitzades de manera analògica conformen l'exposició
Un total de 33 fotografies de gran format i realitzades de manera analògica conformen l'exposició

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull, fins al 3 de febrer, l’exposició Antologia en blanc i negre del fotògraf Tony L.Blom. Es tracta d’un recull de 33 imatges realitzades de manera analògica, captades de forma espontània mentre l’autor passejava per diferents indrets del món, al llarg de la seva trajectòria. Les persones anònimes a carrers, edificis i entorns naturals són els principals protagonistes d’aquesta exposició fotogràfica.

Blom és un compromès fotògraf amateur, establert a Salou, amb formació d’economista, que va començar a familiaritzar-se amb la fotografia als 14 anys, treballant com a aprenent en la cambra fosca d’un laboratori fotogràfic. La mostra es va inaugurar aquest dijous amb la presència del diputat Mateu Montserrat i l'artista.

L’exposició, amb entrada lliure, es podrà visitar fins al 3 de febrer, de dimarts a dissabte, d'11 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Etiqueta: 
Palau Bofarull
Galeria d'imatges