El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull la presentació del llibre "L'Abans i el després de la crisi de 2008"

La publicació, editada per la Universitat Rovira i Virgili, compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de les quatre cambres de comerç de la demarcació

06/07/2017
Cultura
Reus
Comunicació
El Saló Noble es va omplir de públic a l'acte de presentació del llibre
El Saló Noble es va omplir de públic a l'acte de presentació del llibre

El Palau Bofarull de la Diputació a Reus ha estat aquest dimecres l'escenari de la presentació del llibre L’abans i el després de la crisi de 2008 a l’economia de Tarragona, de Joaquim Margalef i Daniel Miravet. La publicació, editada per la Universitat Rovira i Virgili, compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de les cambres de comerç de Tarragona, Reus, Tortosa i Valls a través de la Càtedra Universitat-Empresa.

La publicació fa un balanç de la dinàmica viscuda per l’economia de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre des de l’any 2000, sustentada en els informes de conjuntura fets pel Grup de Recerca d'Indústria i Territori (GRIT) de la URV. Aquests informes s'han fet trimestralment en base a les dades obtingudes a través de les quatre cambres de comerç del territori. Els autors, Joaquim Margalef i Daniel Miravet, ambdós professors associats de la URV, posen de relleu la fragilitat del teixit empresarial, sense deixar d’oferir una visió optimista del potencial que té com a territori de cara al futur, tot reivindicant el paper estratègic que ha de tenir el sud del país en el desenvolupament econòmic.

A la presentació, en la qual el públic ha omplert el Saló Noble del Palau Bofarull, hi han participat, a més dels autors, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el rector de la URV, Josep Anton Ferré; el director de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial, Agustí Segarra, i els presidents de les cambres de comerç de Tarragona, Andreu Suriol; de Reus, Isaac Sanromà; de Tortosa, Josep M. Chavarria, i de Valls, Marcel·lí Morera, entre altres representants institucionals. L'acte ha comptat amb la participació d'Anton Costas, catedràtic de Política Econòmica de la Universitat de Barcelona, que ha ofert una conferència sobre les causes i els efectes de la crisi.

 

Etiqueta: 
Presentació
Galeria d'imatges
  • El llibre està editat per la URV, amb la col·laboració de la URV i de les quatre cambres de comerç
  • El Saló Noble del Palau Bofarull ha acollit l'acte de presentació del llibre
  • Moment de la presentació del llibre
  • El catedràtic de la Universitat de Barcelona, Anton Costas, durant la seva conferència
  • Moment de l'acte