El president de la Diputació participa a la festivitat del Sagrat Cor de Solivella, que commemora el 275è aniversari

Un any més, els carrers de la vila s'omplen de coloristes catifes

10/09/2018
Diputació
Solivella
Comunicació

Solivella viu, aquest dilluns, un esclat de color amb motiu de les festes del Sagrat Cor, que enguany celebren el 275è aniversari. El president de la Diputació, Josep Poblet, assistit a la solemne missa concelebrada presidida per l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, un acte que ha aplegat nombroses persones a l'església parroquial. Abans, Poblet ha visitat alguns dels carrers que s'engalanen amb catifes i altres ornaments en honor del Sagrat Cor. Ho ha fet acompanyat de l'alcalde, Enric Capdevila, i la resta de la Corporació municipal; el diputat de la Diputació Mateu Montserrat, i del director tècnic de la Comissió de la festa, Josep M. Sans i Travé.

Durant els parlaments posteriors a la celebració, el president de la Diputació ha ressaltat la importància d'aquesta commemoració extraordinària i d'una festivitat anual que, segons ha indicat, aplega tot el municipi a l'entorn d'un símbol patrimonial i identitari. L'acte, amb la participació del cor parroquial, ha anat seguit d'una ofrena floral a la Mare de Déu de la façana de l'església.

Com cada any, la festa es clou amb la processó del vespre, presidida també per l'arquebisbe, amb la participació de la Banda Unió Musical de Tarragona, els gralles Lus Xipellis, el Cor Parroquial i l'Associació de l'Apostolat de l'Oració.

Etiqueta: 
Municipis
Galeria d'imatges