Èxit de la trobada empresarial "Innovar en sectors empresarials", organitzada per la Diputació de Tarragona

La jornada, que ha tingut lloc aquest dimarts a Reus, ha aplegat una cinquantena de persones

21/12/2016
Cultura
Reus
Comunicació
Un moment de la conferència de Carlos Duran
Un moment de la conferència de Carlos Duran

Més de 50 persones han assistit aquest dimarts a la jornada "Innovar en sectors tradicionals", organitzada per la Diputació de Tarragona amb l'objectiu d'establir un espai de trobada entre emprenedors, empresaris i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Aquest business networking, que enguany arriba a la quarta edició, ha comptat amb la participació de l'empresari Carlos Duran, fundador i director de màrqueting de l'autoescola Hoy-voy, la primera autoescola de baix cost que ha suposat una revolució en el seu sector. Duran ha compartit amb els assistents la seva experiència emprenedora a través de la xerrada Tinc una idea. Avui decideixo emprendre.

La trobada, especialment dissenyada per a emprenedors, empresaris i inversors, ha permès als participants establir contactes professionals d'una manera informal. A través de la metodologia speed networking han presentat els seus projectes empresarials en dos minuts. A més, enguany s'ha posat a disposició dels participants un espai d'exposició per mostrar els seus productes, prototips o serveis, per explicar en profunditat el seu projecte i establir sinergies.

Aquesta iniciativa forma part del conjunt d'actuacions que la Diputació de Tarragona impulsa, a través de l'Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació, amb l'objectiu de donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Formació especialitzada, assessorament empresarial i espais de trobada del sector són algunes de les eines que es posen a disposició del món empresarial del territori.

 

Etiqueta: 
Emprenedoria
Galeria d'imatges
  • Els participants han presentat els seus productes a través del speed networking