Josep Poblet inaugura la gespa artificial del camp de Futbol de Santa Coloma de Queralt

Les obres s’han realitzat amb l’ajut econòmic de la Diputació de Tarragona, a través del Pla d'Acció Municipal

13/12/2014
Infraestructures
Premsa
Josep Poblet, durant l'acte d'inauguració de la gespa artificial
Josep Poblet, durant l'acte d'inauguració de la gespa artificial

Santa Coloma de Queralt ha inaugurat oficialment aquest matí la nova gespa artificial del camp de futbol del municipi, unes obres finançades a través del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. Precisament, el president de la institució, Josep Poblet, ha presidit l’acte, acompanyat de l’alcalde del municipi, Ramon Borràs, i la resta de la corporació municipal; del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i del president de la Unió Esportiva Santa Coloma, Jaume Plaza.

Coincidint amb el centenari de l’entitat esportiva, i amb tots els jugadors del club trepitjant la nova gespa, s’ha inaugurat el renovat equipament, al servei del municipi i del territori. El Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona ha fet possible aquest projecte, amb una aportació econòmica de 338.888,61 euros. De fet, tal com ha posat de manifest l’alcalde, Ramon Borràs, durant la seva intervenció, la Diputació ha col·laborat en moltes altres obres que han contribuït a la millora del municipi, com per exemple la renovació de les voreres, la pavimentació del castell, la il·luminació de la torre de l’homenatge i el suport a l’Any Nogué entre moltes altres. En aquest sentit, ha afirmat que “la Diputació ens ha servit sempre d’aixopluc”.

D’altra banda, Josep Poblet ha qualificat les instal·lacions com “un equipament estel·lar, que en aquest moment és el més nou de la demarcació”. I ha destacat que el més important d’aquestes obres és que s’han fet precisament en temps difícils, tot destacant que “per a la Diputació la crisi no ha servit d’excusa i durant aquest mandat ha aportat més diners que mai al món local”.
El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha ressaltat que “és un dia molt important per al club i per al municipi”, i ha recordat que aquest projecte garanteix un present i un futur immillorables per al futbol a Santa Coloma. A més, ha agraït a l’Ajuntament i a la Diputació “aquesta aposta pel futbol i per l’esport”.

Finalment, el president del Club Unió Esportiva Santa Coloma, Jaume Plaza, s’ha mostrat molt satisfet d’haver pogut fer realitat aquest projecte, motiu pel qual ha agraït a la Diputació i als seus tècnics la feina feta. A més, ha destacat que aquesta inauguració dóna el tret de sortida a la celebració del centenari del Club, i per tant, inicia una nova etapa del futbol al municipi, amb unes instal·lacions de gran qualitat.

Etiqueta: 
Inauguracions
Galeria d'imatges