Josep Poblet inaugura una rotonda que millora la seguretat viària a la travessera de Garcia

La infraestructura, impulsada per la Diputació de Tarragona, reordena el trànsit a la intersecció amb la T-731.

20/04/2012
Josep Poblet inaugura una rotonda que millora la seguretat viària a la travessera de Garcia
Josep Poblet inaugura una rotonda que millora la seguretat viària a la travessera de Garcia

El municipi de Garcia ja compta amb una nova rotonda a la travessera de la localitat, una infraestructura viària que ha reordenat el trànsit en la intersecció amb la T-731, que du al Molar. Aquest divendres al migdia, s’ha inaugurat oficialment la nova obra, en un acte que ha presidit el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i que ha comptat amb la presència de l’alcalde del municipi, Joan Marimon, i d’altres representants de la Corporació Municipal; del vicepresident territorial de les Terres de l'Ebre i responsable del servei de Carreteres, Pere Panisello; dels diputats de la Diputació Álvaro Gisbert, Joan Josep Malràs i Joan Piñol, i del president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Jordi Jardí.

Després de la tallada de la cinta inaugural, a la nova rotonda, s’han desplaçat al Casal Municipal, on el cap del Servei de Carreteres de la Diputació, Joan Zaballos, ha explicat als assistents les característiques de les obres que s’han realitzat. En concret, l’actuació, amb una inversió total de 510.401,63 euros, ha consistit en la construcció d’una nova rotonda de 28 metres de diàmetre exterior, la reposició dels serveis existents i per l’obra de drenatge corresponent. Les obres han estat executades per l’empresa Regimovi. La redacció del projecte i la direcció de les obres ha estat a càrrec dels Serveis Tècnics Territorials de la Diputació de Tarragona, del Servei d’Assistència al Territori.

El president de la Diputació de Tarragona ha ressaltat el compromís de la Diputació amb els pobles petits del territori, ja que aquestes inversions garanteixen un equilibri territorial necessari per al seu creixement. Josep Poblet ha fet èmfasi en la posada en marxa, del Pla Zonal de Carreteres de la Diputació de Tarragona, que dóna resposta a les necessitats de millora de la xarxa viària de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona. Per la seva banda, l’alcalde de Garcia ha agraït a la Diputació la seva implicació en el municipi, atès que aquesta rotonda representa una gran millora per a la comoditat i seguretat viàries a la localitat.

Aquesta actuació en aquest municipi de la Ribera d’Ebre s’inclou en el procés de millora constant de la xarxa viària de la Diputació, i reflecteix l’afany de la institució supramunicipal per contribuir a l’equilibri territorial i a l’augment de la qualitat de vida dels habitants de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona.

Galeria d'imatges