Josep Poblet rep la visita del nou comissari en cap de la policia nacional a la demarcació de Tarragona

Durant la trobada, el president de la Diputació ha desitjat a Delgado tota classe d’encerts en les seves actuacions

15/05/2012
Josep Poblet rep la visita del nou comissari en cap de la policia nacional a la demarcació de Tarragona
Josep Poblet rep la visita del nou comissari en cap de la policia nacional a la demarcació de Tarragona

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha rebut avui en visita institucional al nou comissari en cap de la policia nacional a la demarcació de Tarragona, José María Delgado, qui va prendre possessió del càrrec el passat mes d’abril. Durant la visita han intercanviat punts de vista sobre l’actual situació social i econòmica que travessa la demarcació de Tarragona.

Delgado, que des que va prendre possessió del càrrec s’ha mostrat obert a col·laborar amb la resta de cossos policials presents al territori, amb les institucions i els òrgans judicials, ha assegurat que té com a objectiu dedicar més esforços en la lluita contra la delinqüència.

Durant la trobada, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha desitjat a Delgado tota classe d’encerts en les seves actuacions, de les quals, els principals beneficiaris seran els ciutadans del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Així mateix, li ha fet una àmplia exposició de la situació socioeconòmica de la demarcació.

José María Delgado Rodríguez va ingressar al cos superior de policia al setembre de 1968. La seva primera destinació va ser la Brigada d'Investigació Criminal de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya. Després de vint anys en aquesta brigada -avui anomenada Policia Judicial- el van nomenar Cap de la Comissaria del Districte Nord.
L'any 1990 va ascendir a la categoria de comissari, sent la seva primera destinació la comissaria de districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

L'any 1991 el van nomenar cap de la comissaria de Ciutat Vella i, més tard, fou designat secretari general de la Prefectura Superior de Catalunya, càrrec que exerciria fins el seu trasllat a Castelló l'any 1999. L'any 2007 va ascendir a la categoria de comissari principal, i el mateix any va ser nomenat president del sindicat de comissaris, fins l'any 2011.

Galeria d'imatges