Josep Poblet rep la visita del nou president del Consell Social de la URV, Joan Pedrerol

La trobada a la Diputació de Tarragona ha servit per intercanviar impressions sobre el territori i detectar necessitats de cara a la seva dinamització i progrés

11/02/2015
Tarragona
Premsa
Josep Poblet rep la visita del nou president del Consell Social de la URV, Joan Pedrerol
Josep Poblet rep la visita del nou president del Consell Social de la URV, Joan Pedrerol

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha rebut en visita institucional al nou president del Consell  Social de la URV, Joan Pedrerol, que substitueix en el càrrec a Anton Valero, president i director general de Dow Chemical per Espanya i Portugal, i des del passat mes d'octubre president de Feique.

Nascut a Vilafranca del Penedès l'any 1954, Pedrerol és enginyer químic per l'Institut Químic de Sarrià (IQS), diplomat per IESE en el Programa de Desenvolupament Directiu, i entre el 2008 i principis de l'any passat va dirigir el complex industrial de Repsol. També ha ocupat diferents càrrecs en empreses i organismes. Ha estat president del Centre Tecnològic de la Química de Catalunya (2008-2012); vocal dels consells d'administració del Consorci d'Aigües de Tarragona (2008-2011) i del Port de Tarragona (2008-2014); president d'Aitasa i de l'AEQT (2012-2014) i membre del Consell Assessor de Foment del Treball (2008-2014).
La trobada a la Diputació de Tarragona ha servit per intercanviar impressions sobre el territori i detectar necessitats de cara a la seva dinamització i progrés. Poblet i Pedrerol s'han referit a l'aliança estratègica que la Diputació i la URV mantenen des de fa temps per afavorir el desenvolupament de l'àmbit territorial que comparteixen. Una col·laboració que posa l'accent en la transferència de coneixement i el foment de la innovació al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

El Consell Social de la URV és l’òrgan de participació de la societat en la Universitat. Com a enllaç entre totes dues parts, vehicula a la Universitat les preocupacions i les necessitats de la societat, alhora que projecta en la societat la potencialitat de les activitats dutes a terme per l'ens acadèmic. També fa de vincle amb les institucions governamentals per informar i influir sobre les decisions que afecten la Universitat.

Etiqueta: 
visites
Galeria d'imatges