Josep Poblet visita a Ulldecona els Laboratoris Maverick SL

Dedicats a la recerca i fabricació de productes destinats a la cura i la higiene personals, infantil i de mascotes

07/03/2013
Josep Poblet visita a Ulldecona els Laboratoris Maverick SL
Josep Poblet visita a Ulldecona els Laboratoris Maverick SL

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha visitat a Ulldecona els Laboratoris Maverick SL, una empresa líder en el segment d’articles de neteja de la llar i la higiene íntima constituïda l’any 1991. La visita als laboratoris ha estat encapçalada pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, que ha estat l’encarregat d’inaugurar la nova planta de bufat de plàstics per a la fabricació d’ampolles de polietilè que alimenta les pròpies línies d’envasats. La companyia, que es dedica a la recerca i fabricació de productes destinats a la cura i la higiene personals, infantil i de mascotes, ha realitzat una inversió de 7,2 milions d’euros en aquesta nova planta.

La cita, emmarcada en el programa de visites que el cap de l’executiu està efectuant aquests dies a la demarcació de Tarragona, ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Balagué ; del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès;de la directora territorial d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles; de la directora territorial de Territori i Sostenibilitat, Carmen Bigorra; del president de Laboratorios Maverick SL, José Luis Soler; del copropietari dels Laboratoris, Jorge Duardo, i del gerent, Antonio Guerola, entre altres autoritats.

La planta de Maverick al polígon de Valldepins, a Ulldecona, és la més moderna que té el grup i on fabrica la majoria dels productes de la línia íntima (xampús, sabons, gels, cremes hidratants, ceres depilatòries, escumes i desodorants).
Des del 2001 fins a l’actualitat l’empresa ha passat de tenir 50 treballadors a una plantilla tretze vegades superior : prop de 700 empletats.

Galeria d'imatges