La Diputació de Tarragona dóna suport al programa Órdago!, ofert per la Fundació Catalana de l’Esplai

Amb l'objectiu d'informar els adolescents sobre els riscos associats al consum de drogues

23/03/2014
Educació
Premsa
Imatge promocional de la campanya
Imatge promocional de la campanya

La Diputació de Tarragona dona suport al Programa Órdago! que ofereix la Fundació Catalana de l'Esplai, un programa que té com a objectiu informar els adolescents sobre els riscos associats al consum de drogues i afavorir el desenvolupament d’actituds personals clares davant d’aquestes substàncies tòxiques. Emmarcat en l'àmbit de l'escolarització secundària obligatòria, Órdago s'adreça a una franja d'edat clau en la prevenció  de les drogodependències.

Amb l’aportació econòmica al Programa Órdago!, un total 1.485 alumnes dels municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre es beneficiaran de les sessions de dinamització realitzades per la Fundació Catalana de l’Esplai, així com del material que es distribuirà entre el professorat, l’alumnat i les famílies.

Aquesta suport, per part del Servei de Medi Ambient, Salut Pública i Territori del SAM de la Diputació de Tarragona, forma part de les iniciatives de suport que es presta als ajuntaments en matèria de promoció de la Salut Pública.

Etiqueta: 
Ajuts
Galeria d'imatges