La Diputació de Tarragona dóna suport a la Marató de TV3 amb una aportació de més de 33.000 euros i amb diverses activitats solidàries

Els centres d’ensenyament de la Diputació de Tarragona organitzen concerts, xerrades i activitats artístiques per conscienciar i recaptar fons per aquesta iniciativa

10/12/2018
Educació
Comunicació
Un dels concerts solidaris de La Marató 2017
Un dels concerts solidaris de La Marató 2017

La Diputació de Tarragona fa costat, un any més, a la iniciativa solidària La Marató de TV3, dedicada en aquesta edició a la recerca biomèdica del Càncer. La institució realitza enguany una aportació de 33.334 euros, alhora que organitza i col·labora en diferents activitats destinades a recaptar fons per aquesta causa.

La institució supramunicipal col·labora, una vegada més, en la celebració de la Cursa i Caminada per la Marató, que tindrà lloc el proper diumenge 16 de desembre a Tarragona. D'altra banda, ha organitzat tot un ampli programa d’activitats a través dels centres d’ensenyament per contribuir a augmentar les aportacions. Concerts, xerrades, manualitats i activitats artístiques diverses tenen lloc aquests dies per sensibilitzar l’alumnat i l’opinió pública, alhora que es recapten fons per una causa solidària que implica la comunitat educativa i tota la ciutadania.

VII Cursa i Caminada amb La Marató de TV3

Aquesta iniciativa, que torna a comptar amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, se celebrarà el proper diumenge 16 de desembre a partir de les 9.30 h amb sortida des del Moll de Costa (Tarragona). La cursa (5 km) té un preu d'11 euros, la marxa/caminada per a majors de 13 anys costa 10 euros i la marxa/caminada per a menors de 13 anys té un preu de 6,5 euros. Com a novetat, enguany les inscripcions es poden fer com a equip (de fins a 3 persones) i en finalitzar la marxa hi haurà una sessió de Zumba. Les inscripcions es poden realitzar al web http://www.athleticevents.net fins al dia 12 de desembre a les 20 h.

Activitats dels centres d’educació especial

El Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Jordi muntarà els dies 12 i 13 de desembre una parada al Carrer Major de Jesús, a Tortosa, on posarà a la venda manualitats creades pels nens i nenes de l'escola. Els ingressos obtinguts aniran destinats a la Marató.

El 14 de desembre, el Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael, a Tarragona, acollirà durant el matí xerrades sobre el càncer adreçades a alumnes d'ESO i d'educació postobligatòria, impartides per professionals sanitaris. L'alumnat de les aules-taller realitzarà un mural col·lectiu en el marc del concurs "Pinta la Marató 2018".

Concerts solidaris a Tarragona i a Reus

L’Auditori Diputació, a Tarragona, serà l’escenari del primer dels concerts solidaris programats pels conservatoris. La Banda de Grau Professional del Conservatori de Tarragona i la Banda Juvenil Unió Musical de la ciutat oferiran una actuació conjunta aquest diumenge 16 de desembre, a les 12 h, amb una entrada-donatiu de 5 euros que cal recollir a la consergeria del Conservatori (Cavallers, 10). La primera part del concert anirà a càrrec de la Banda Unió Musical, dirigits per Juan Miguel Marzá, amb 3 obres Ferrer Ferran i Elliot del Borgo. A la segona part, la Banda de Grau Professional del Conservatori oferirà 4 obres del compositor ampostí Lionel Beltran Cecilia , sota la direcció de Jordi Masip i Rogeli Rodríguez.

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus oferirà el ja tradicional concert en favor de la Marató de TV3, el proper dijous 20 de desembre a l’Auditori Higini Anglès, a les 18'30h. L’actuació està oberta a tothom i el preu de l'entrada serà de 5 euros. Aquest concert anirà a càrrec de les bandes de Nivell elemental i la Banda de Grau Professional del centre, dirigides per Carles Lorente i Joan Ramon Reverté. Concretament, la banda de Grau Professional interpretarà un programa sota el títol "Un viatge a l'Orient" amb obres de compositors com Oscar Navarro, Samuel Hazo, Ketelbey i Jan van der Roost.

Etiqueta: 
La Marató TV3
Galeria d'imatges