La Diputació de Tarragona impulsa els Fons documentals de la pedagoga Marta Mata

A través d’un ajut de 9.000 euros destinat a fer possible l’ordenació i la classificació dels fons documentals de la pedagoga

06/08/2012
Fons documentals de la pedagoga Marta Mata
Fons documentals de la pedagoga Marta Mata

La Diputació de Tarragona dóna suport a la Fundació Àngels Garriga de Mata de Saifores, a Banyeres del Penedès, a través d’un ajut de 9.000 euros destinat a fer possible l’ordenació i la classificació dels fons documentals de la pedagoga Marta Mata.

Aquest projecte, iniciat l’any 2006, té com a objectiu posar a disposició dels especialistes en l’àmbit de l’educació aquest valuós arxiu, que inclou bibliografia sobre la història de l’educació a Catalunya i conté importants documents pedagògics. L’arxiu es va iniciar amb el fons de la biblioteca familiar i professional d'Àngels Garriga, de la seva filla Marta Mata, donatius de les biblioteques d'altres mestres, d'editorials i institucions del camp de l'educació, especialment amb duplicats de donatius de la Biblioteca Rosa Sensat. La biblioteca de la Fundació ocupa en l'actualitat més de 200 m², repartits en diferents estances.

Galeria d'imatges