La Diputació de Tarragona impulsa equipaments i serveis en espais naturals de la demarcació

Als parcs de la Serra del Montsant, dels Ports i del Delta de l’Ebre, i al Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet

17/07/2013
Premsa
La Diputació de Tarragona impulsa equipaments i serveis en espais naturals de la demarcació
La Diputació de Tarragona impulsa equipaments i serveis en espais naturals de la demarcació

La Diputació de Tarragona promou equipaments i serveis als parcs naturals de la Serra de Montsant, dels Ports i del Delta de l’Ebre, així com al Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet (PNIN), a través del suport econòmic a les iniciatives engegades per les respectives juntes rectores d’aquests espais. En aquest sentit, la institució supramunicipal hi aporta 55.000 euros en conjunt al llarg d’aquest any.

En el cas del Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, la inversió permetrà realitzar actuacions d’ordenació i millora de l’accessibilitat a l’àrea de lleure de la casa forestal de Castellfollit. Al Parc Natural de la Serra de Montsant, la millora afectarà diferents projectes, de caire pedagògic i de seguiment i conservació d’espècies. Pel que fa al Parc Natural del Ports, els ajuts serviran per a la millora de la xarxa de camins i pistes forestals, la regulació de la xarxa viària i per a equipaments. Finalment, al Parc Natural del Delta de l’Ebre els recursos es destinaran a projectes d’arranjament dels miradors.

El suport de la Diputació de Tarragona a aquests espais naturals, a través de la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori, s’inclou en la tasca de la institució de fomentar la protecció i conservació del medi ambient al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Aquest àmbit configura un dels elements bàsics per al desenvolupament equilibrat del territori i el benestar social i econòmic dels pobles i de les persones.

Galeria d'imatges