La Diputació de Tarragona impulsa l'activitat de la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix

La institució supramunicipal i l'Ajuntament de Flix han signat un conveni que regula l'aportació de 25.000 euros

02/10/2014
Medi Ambient
Premsa
L'acte de signatura s'ha celebrat al Palau de la Diputació de Tarragona
L'acte de signatura s'ha celebrat al Palau de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha refermat recentment el seu compromís amb la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix, impulsant-ne la conservació, el manteniment i la divulgació. L'acord s'ha materialitzat amb la signatura d'un conveni entre la Diputació i l'Ajuntament de Flix, que regula l'aportació econòmica de 25.000 euros per a aquesta finalitat. El president de la Diputació, Josep Poblet, i l'alcalde de Flix, Marc Mur, han estat els encarregats de subscriure el connveni.

La Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes i el meandre de Flix és un espai que forma part de la Xarxa Natura 2000 i del Pla d'Espais d'Interès Natural i que constitueix un dels ecosistemes fluvials de més rellevància de Catalunya. La Diputació de Tarragona, conscient de l'interès natural, paisatgístic i cultural d'aquest espai, que amb el temps ha esdevingut un recurs turístic clau, col·labora des de fa temps amb l'Ajuntament de Flix per tal de contribuir a la conservació i manteniment d'aquest conjunt natural i promoure les activitats educatives i lúdiques que s'hi desenvolupen.

En concret, l'aportació econòmica que regula aquest conveni per a l'any 2014 està destinada a participar en el finançament dels treballs de manteniment per a la renovació de la passera del bosc de ribera i a impulsar les activitats educatives a través de "l'Entorn d'aprenentatge de Sebes", que és una experiència pionera integrada dins l'estructura de Camps d'Aprenentatge del Departament d'Ensenyament de la Generalitat-.

 
Etiqueta: 
Flix
Galeria d'imatges
  • La Diputació impulsa l'activitat de la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix