La Diputació de Tarragona inverteix en la millora d’instal·lacions esportives de Vila-seca i Constantí

Els convenis signats amb els ajuntaments permeten condicionar els pavellons poliesportius d’aquests dos municipis, que seran seu de diverses competicions dels Jocs Mediterranis

24/01/2017
Infraestructures
Tarragona
Comunicació

La Diputació de Tarragona ha signat aquest dimarts dos convenis amb els ajuntaments de Vila-seca i de Constantí, respectivament, per fer possible la millora d’instal•lacions esportives municipals, en el marc de les actuacions d’adequació d’equipaments dels Jocs Mediterranis. 

L’acord signat amb l’Ajuntament de Vila-seca regula la concessió d’una aportació de 1.180.839 euros destinada als treballs de rehabilitació que es realitzen a l’interior del pavelló municipal d'esports i al cobriment de la pista exterior annexa. El president de la Diputació, Josep Poblet, i la regidora de Serveis al Territori i Ensenyament, Manuela Moya, han signat el conveni que garanteix l’aportació econòmica necessària per al projecte de renovació integral del pavelló.

A més d’adaptar-se a les necessitats com equipament dels Jocs, la remodelació de les instal•lacions permetrà donar una millor resposta a les necessitats dels usuari, abans i després de la celebració de l’esdeveniment esportiu. Les previsions municipals són que les obres estiguin enllestides abans de l’estiu. Entre d’altres millores, el pavelló veurà ampliada la zona d’accés i la renovació de diferents serveis. A més, s’adequaran les escales per accedir a la planta superior i s’habilitaran espais a la grada per a persones amb mobilitat reduïda i per a fer possible la feina d’informadors i de mitjans audiovisuals. A la pista exterior, que acollirà els entrenaments dels esportistes, s’instal•la una coberta. Vila-seca acollirà les competicions de lluita i ciclisme dels Jocs Mediterranis.

Les aportacions per a les actuacions previstes a Constantí estan regulades al conveni signat amb l’alcalde, Oscar Sánchez. L’acord contempla una aportació de la Diputació de 96.731,27 euros per al projecte de reforma del pavelló poliesportiu municipal de la població. Els treballs, que es licitaran properament, contemplen, entre altres actuacions, l’ampliació dels vestidors, la millora de la ventilació de la pista, la reforma de la coberta, la climatització de les sales i la instal•lació d’un sistema d’aprofitament de la radiació solar per a aigua calenta sanitària. Constantí és una de les 14 seus de la demarcació de Tarragona que acollirà competicions esportives dels Jocs Mediterranis, concretament, de la modalitat d’halterofília. 

Galeria d'imatges