La Diputació de Tarragona millora la seguretat en diferents punts de la xarxa viària del territori

En concret, ha col·locat reductors de velocitat a les carreteres TV-3421 (Mas de Barberans), TV-7223 (Vilallonga del Camp), TV-7049 (Reus) i TV-2021 (Vespella de Gaià)

11/01/2013
La Diputació de Tarragona millora la seguretat en diferents punts de la xarxa viària del territori
La Diputació de Tarragona millora la seguretat en diferents punts de la xarxa viària del territori

La Diputació de Tarragona ha millorat la seguretat d’algunes carreteres de la xarxa viària que gestiona a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona i a les. En concret, ha col·locat reductors de velocitat a les carreteres TV-3421 (Mas de Barberans), TV-7223 (Vilallonga del Camp), TV-7049 (Reus) i TV-2021 (Vespella de Gaià).

Les obres han consistit en la construcció de passos de vianants elevats que han servit per reduir la velocitat a les travesseres d’aquestes poblacions, amb la solució corresponent del desguàs de les aigües de pluja per conduir-les al corresponent col·lector.

Les actuacions s’han realitzat als següents punts de la xarxa viària de la Diputació de Tarragona:
-Mas de Barberans: al carrer Jaume Sabaté Vilarroya davant les escales d’accés a les escoles, a la carretera TV-3421, de Roquetes a la Sénia.
-Vilallonga del Camp: un a la carretera TV-7223, entre aquest municipi i la Selva del Camp, entre els carrers Barcelona i Girona, i l’altra, a la carretera T-722, de Valls al Morell, prop de l’estació de servei.
-Reus: a la carretera TV-7049, de Reus a Castellvell del Camp, cantonada amb el carrer Poboleda.
-Vespella de Gaià: a la carretera TV-2021, entre el aquest municipi i la Nou de Gaià, a la plaça del Pujol.

Aquestes actuacions s’inclouen en el procés de millora constant de la xarxa viària de la Diputació, i reflecteix l’afany de la institució supramunicipal per contribuir a l’equilibri territorial i a l’augment de la qualitat de vida dels habitants del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. 

Galeria d'imatges