La Diputació de Tarragona millora tres vies urbanes a la ciutat de Tarragona

Un cop condicionats aquests trams passaran a formar part del viari municipal de Tarragona segons un conveni signat amb l'Ajuntament

29/05/2018
Xarxa Viària
Tarragona
Comunicació
Accès a la Platja Llarga des de la N-340
Accès a la Platja Llarga des de la N-340

La Diputació de Tarragona millorarà enguany la travessera de Sant Pere i Sant Pau (TP-2031a), l'accés a la urbanització Rodolat del Moro (TP-2031a) i la TV-2038 que dona accés a la Platja Llarga des de la N-340. Després del condicionament d'aquestes vies, actualment titularitat de la Diputació, aquests trams es traspassaran a l'Ajuntament de Tarragona i passaran a formar part del viari municipal, segons un conveni de col·laboració signat a principis d'any per ambdues institucions.

Les millores en l'accés a la Platja Llarga des de la carretera N-340 (TV-2038) ja van començar fa unes setmanes i està previst que quedin enllestides el proper 29 de juny. Aquests treballs pretenen proporcionar més seguretat als vianants que hi circulen i pacificar el trànsit. En concret, es treballa en l'ampliació de la via per tal de dotar-la de voreres per on puguin circular els vianants de forma segura, separant l'espai que utilitzen les persones que arriben a peu a la platja i els vehicles que hi circulen. També s'incorporaran pilons, es dotarà d'enllumenat aquest tram i s'instal·laran elements que obliguin els vehicles a reduir la velocitat. El condicionament de la TV-2038 té un pressupost d'uns 100.000 euros.

La resta de millores a les carreteres pendents de traspassar a l'Ajuntament de Tarragona s'acabaran abans de finalitzar l'any. En concret, a la carretera TP-2031a, a Rodolat del Moro, es treballarà en la formació i formigonat de cunetes perquè puguin transitables i, en aquesta mateixa carretera, a la part de la travessera de Sant Pere i Sant Pau, es reforçarà el ferm.

 

Etiqueta: 
Carreteres
Galeria d'imatges