La Diputació i l'Ajuntament de Reus reformen el Pavelló Olímpic i l'Estadi Municipal que acolliran competicions dels Jocs Mediterranis

Representants de les institucions organitzadores dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 han visitat aquest dimecres les millores realitzades a ambdós equipaments

31/05/2018
Esport
Reus
Comunicació

L'Estadi Municipal i el Pavelló Olímpic Municipal de Reus ja estan a punt per acollir les competicions de futbol, gimnàstica artística i gimnàstica rítmica dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, després de les obres de millora impulsades i finançades per la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; el diputat de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella; el regidor d'Esports de Reus, Jordi Cervera, i la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, M. Elisa Vedrina, han visitat avui les instal·lacions.

A l'Estadi Municipal de Reus, les obres han consistit en la substitució integral i la millora del terreny de joc amb la implementació d'un nou sistema de drenatge i reg, la instal·lació de gespa artificial, noves banquetes i perímetre de seguretat del camp. També s'hi han realitzat tasques de sanejament i d'impermeabilització; s'han substituït els elements metàl·lics de seguretat i protecció per una nova estructura d'acer inoxidable i vidres; s'han reformat els accessos i s'hi han construït nous espais per al futbol base, un aparcament inferior i noves cabines i punts de comentaristes. Aquestes reformes s'han realitzat amb el suport i el finançament de la Diputació de Tarragona.

L'Estadi Municipal de Reus acollirà algunes de les competicions i la final de futbol masculí dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 el proper 30 de juny. La resta de partits es duran a terme a les instal·lacions de Calafell i la Pobla de Mafumet.

El Pavelló Olímpic Municipal serà la seu de les proves de gimnàstica artística i de gimnàstica rítmica dels Jocs del 23 al 30 de juny. Les obres que s'hi han realitzat han suposat la remodelació íntegra de l'equipament adaptant-lo a la normativa actual i millorant-ne la seguretat i la il·luminació, la funcionalitat, el confort i les prestacions. Entre les actuacions concretes que s'hi han dut a terme destaquen la incorporació de pantalles led de gran format i la impermeabilització de les cobertes laterals.

Les reformes realitzades a l'Estadi Municipal i al Pavelló Olímpic Municipal de Reus han comptat amb una subvenció de la Diputació de Tarragona de 1.805.320 euros. Durant la visita a les instal·lacions, els assistents han pogut veure una demostració dels equips de gimnàstica rítmica de Reus: Ploms, Reus Deportiu - La Salle-Pare Manyanet.

La Diputació de Tarragona ha col·laborat en la millora dels equipaments esportius dels 14 municipis que són seu dels Jocs Mediterranis. És per això que Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, el Morell, la Pobla de Mafumet, Reus, Salou, la Selva del Camp, Tarragona, Torredembarra, Valls, Vila-seca i el Vendrell gaudeixen avui d'unes excel·lents instal·lacions per als esportistes professionals que participaran en els Jocs. Un cop finalitzi aquest esdeveniment, la ciutadania es beneficiarà d'uns equipaments d'alt nivell que contribuiran a fomentar l'esport, el lleure i la salut.

 

Galeria d'imatges
  • Visita a l'Estadi Municipal de Reus
  • El Pavelló Olímpic Municipal de Reus també s'ha reformat per als Jocs Mediterranis
  • Durant la visita, els equips de gimnàstica rítmica de Reus: Ploms, Reus Deportiu - La Salle-Pare Manyanet van realitzar una demostració