La Diputació programa un nou cicle de ‘Concerts al Terrat del Carrer del Vent’ a Reus

Els dies 11 i 18 de juny el terrat de l’Escola i Conservatori de Música i Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus acollirà les actuacions d'Haizea Quintet i Kebyart Ensemble

04/06/2019
Educació
Reus
Comunicació
Imatge Concerts al Terrat del Carrer del Vent
Imatge Concerts al Terrat del Carrer del Vent

 

La música de cambra i un escenari únic al centre de Reus tornen a protagonitzar el cicle ‘Concerts al Terrat del Carrer del Vent’. Els dimarts 11 i 18 de juny el terrat de l’edifici del número 6 del Carrer del Vent de Reus, seu de l’Escola i Conservatori de Música i de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació, acollirà els recitals d'Haizea Quintet (quintet de vent) i Kebyart Ensemble (quartet de saxòfons), dues formacions amb un extens recorregut dins del panorama musical.

És el tercer any consecutiu que la Diputació organitza aquesta proposta cultural que compta amb música clàssica en directe i un escenari singular. A la localització d'aquest escenari dels concerts s'hi afegeix l'entorn, amb un paisatge urbà en què destaca la Prioral de Sant Pere, així com l'escenografia expressament creada per aquest esdeveniment, que anirà a càrrec de l'Escola d'Art i Disseny a Reus.

Els concerts tindran lloc els dies 11 i 18 de juny, seran gratuïts amb invitació i començaran a les 21 hores. Donat l'aforament limitat de l'espai, amb un màxim de 65 places, el públic assistent haurà de recollir les invitacions el proper dijous 6 de juny a partir de les 17 h al Palau Bofarull (carrer de Llovera 15, de Reus).

El primer dels concerts que omplirà de música de cambra i talent el terrat del Carrer del Vent tindrà lloc dimarts 11 de juny i anirà a càrrec del quintet de vent Haizea Quintet, format per Guillem Vilar (oboè), Laia Albinyana (flauta), Joan Roca (clarinet), Marc García (trompa) i Clara Canimas (fagot).

El dimarts 18 de juny el concert l’oferirà el quartet de saxòfons Kebyart Ensemble, format per Pere Méndez (saxo soprano), Víctor Serra (saxo alt), Robert Seara (saxo tenor) i Daniel Miguel (saxo baríton). A totes dues formacions hi ha integrants que han realitzat els seus estudis a l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus.

Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges