Les orquestres simfòniques dels conservatoris de Lleida i de la Diputació a Tarragona ofereixen dissabte una actuació conjunta

L'actuació tindrà lloc al Teatre Tarragona i l'entrada serà lliure i oberta a tothom. Ambdues formacions ja van actuar el curs passat a la capital del Segrià

15/03/2017
Diputació
Tarragona
Comunicació
Les orquestres actuaran conjuntament a la segona part del concert
Les orquestres actuaran conjuntament a la segona part del concert

Les orquestres simfòniques dels Conservatoris de Lleida i de la Diputació a Tarragona oferiran el proper dissabte 18 de març a les 19 hores un concert conjunt al Teatre Tarragona. Uns 90 estudiants dels darrers 4 cursos del Grau Professional que formen part de les orquestres d'ambdós conservatoris participaran en aquesta actuació, que serà d'entrada lliure i oberta a tothom.

Aquest concert serà la segona part d'una activitat d'intercanvi entre ambdues formacions, que ja van actuar plegades el curs passat a l'Auditori Enric Granados de Lleida. Enguany, és el Conservatori de la Diputació de Tarragona l'amfitrió de la trobada i qui acollirà els alumnes lleidatans.

El concert comptarà amb una primera part en què cada orquestra oferirà el seu treball individual i una segona part en què interpretaran un repertori de forma conjunta. Això permetrà als alumnes formar part d'una orquestra simfònica de grans dimensions i alhora treballar i compartir amb estudiants d'un altre centre.

Amb aquesta activitat es vol promoure la convivència i el treball en equip dels alumnes dels dos conservatoris. A més, també serveix per posar en comú la forma de realitzar el treball orquestral a cada centre i ajuda a fer visible la feina que realitzen els alumnes a la pròpia ciutat i a la que acull l'intercanvi.

Etiqueta: 
Conservatori
Galeria d'imatges