L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona celebra Santa Cecília amb èxit

El Centre ha celebrat la festivitat de la patrona dels músics amb diverses activitats

26/11/2014
Educació
Premsa
Els Premis Extraordinaris es van celebrar divendres
Els Premis Extraordinaris es van celebrar divendres

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona ha celebrat Santa Cecília, patrona de la música, a través de diverses activitats, com la celebració dels Premis Extraordinaris al centre i la participació d'alguns alumnes en un prestigiós certamen a Lleida.

Dos alumnes del centre, Josep Subirats (saxòfon) i Helena Bas (flauta), han estat premiats amb el primer i el segon premi respectivament en la fase autonòmica del 13è Certamen de Interpretación “Intercentros Melómano” a l'Auditori Enric Granados de Lleida. Durant la seva actuació han interpretat el repertori amb gran musicalitat i precisió tècnica.

Aquest certamen, organitzat per la Fundació Orfeo, valora com a criteri fonamental del jurat, la qualitat i musicalitat de la interpretació. Josep Subirats, guanyador del 1r premi i que cursa en l’actualitat sisè curs de grau professional, representarà Catalunya en la fase final del concurs, que tindrà lloc el proper 6 de desembre a l’Auditori del Museu Joaquín Serna (Edifici C) de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació, de la Universitat Politècnica de Madrid.

Divendres van tenir lloc durant tot el dia els Concerts dels Premis Extraordinaris, a l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona. A la convocatòria, hi han optat els alumnes que han finalitzat els estudis de Grau Professional amb la qualificació d’excel·lent en les assignatures d’història de la música, harmonia, música de cambra i instrument.

Els guanyadors dels premis d’aquesta edició dels premis han estat:
Alba Llorach Roca - Premi d’Honor d’Harmonia
Joan Josep Murria Bladé - Premi d’Honor de Trombó
Carlos Ignacio Casóliva Eroles - Premi d’Honor de Cant
Juan Guzmán Esteban - Premi d’Honor de Trompa
Carlos Ignacio Casóliva Eroles - Premi d’Honor de Música de Cambra
Alba Llorach Roca - Premi d’Honor de Música de Cambra
Marta Porras Alonso - Premi d’Honor de Guitarra
Alba Llorach Roca - Premi d’Honor de Piano

Etiqueta: 
Conservatori
Galeria d'imatges
  • Els Premis Extraordinaris van tenir lloc divendres