L'espeleòleg català Ferriol Canyelles pronunciarà la conferència d'aquest dijous al Cicle de Muntanya

Compartirà les seves vivències a l'expedició espeleològica a Iran i al Pou Ghala, el segon pou més profund del món

20/03/2019
Esport
Tarragona
Comunicació
Ferriol Canyelles. Foto: Susana Barrera
Ferriol Canyelles. Foto: Susana Barrera

El Cicle de Muntanya 2019, organitzat per la Diputació de Tarragona, continua aquest dijous amb la conferència de l'espeleòleg català Ferriol Canyelles, primer no iranià en tocar fons del segon pou més profund del món (Ghar-e-Ghala 562 m). L'agost del 2017 començava una expedició internacional a l'Iran on participants de diversos països unien esforços per iniciar una complexa campanya d'exploració en una àrida zona militar propera a la frontera entre Iran-Iraq. Ferriol Canyelles compartirà aquest dijous a l'Auditori Diputació les seves vivències a l'expedició espeleològica a Iran i al Pou Ghala.

Les sessions del cicle continuaran el 28 de març amb dues projeccions: el documental The last honey hunter, dirigit per Ben Knight i produït per National Geographic i la pel·lícula Mountain, dirigida per Jennifer Peedom. El 4 d'abril serà el torn del multipremiat documental Dirtbag: the legende of Fred Beckey dirigit per Dave O'leske. Finalment, el dijous 11 d'abril tindrà lloc la darrera sessió del cicle amb la conferència Aventures verticals a l'Àrtic a càrrec dels germans Iker i Eneko Pou.

Totes les sessions tindran lloc a les 19 h a l'Auditori Diputació (C. de Pere Martell 2, Tarragona). L'entrada serà gratuïta amb invitació, que es podrà recollir una hora abans de cada sessió al mateix recinte.

Trobareu tota la informació sobre el Cicle de Muntanya 2019 a www.dipta.cat/ciclemuntanya.

 

Etiqueta: 
cicle muntanya
Galeria d'imatges