Més de 730 municipis catalans s’han adherit al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses

El Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses és una iniciativa de la Comissió Europea per contribuir a mitigar el canvi climàtic des del món local i millorar l’adaptació dels municipis als seus efectes.

11/10/2018
Municipi
Comunicació
Mapa interactiu Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses
Mapa interactiu Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses

 

El compromís d’aquest moviment europeu en la lluita contra el canvi climàtic i amb l’objectiu de reduir en un 40% les emissions de CO2 l’any 2030 ja ha aconseguit l’adhesió de 148 municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. La previsió és que  l’any 2019 s’hi adheriran 26 municipis més, arribant així al 95 % dels municipis de la demarcació de Tarragona.

Les autoritats locals tenen un paper destacat en la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic. La participació en el Pacte els dóna suport en aquesta missió, brindant-los reconeixement, recursos i oportunitats d'establir les xarxes necessàries per anar un pas més enllà en els seus compromisos climàtics i energètics.

La col·laboració entre la Diputació de Tarragona, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i la Diputació de Lleida i l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha permès la creació del següent Mapa interactiu elaborat pel Club del Pacte d'alcaldes de Catalunya.

Més informació a la secció del Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses

Etiqueta: 
Medi Ambient
Galeria d'imatges