Millora de la seguretat viària a Montbrió del Camp

La Diputació de Tarragona ha condicionat, en aquest municipi, un tram de la travessera de la carretera T-313 i ha col·locat reductors de velocitat en diversos punts de la població

28/08/2015
Xarxa Viària
Montbrió del Camp
Comunicació
Millora de la seguretat viària a Montbrió del Camp
Millora de la seguretat viària a Montbrió del Camp

La Diputació de Tarragona ha millorat la seguretat viària a Montbrió del Camp amb el condicionament d'un tram de la travessera de la carretera T-313. Les obres han consistit en l'enderrocament d'un mur de tancament que envaïa part de la calçada i en la construcció d'un nou mur que ha permès ampliar la via i construir una vorera d'1,5 metres d'amplada que connecta el carrer de Sant Antoni amb el passeig de Nicolau.

D'altra banda, s'ha col·locat un pas de vianants elevat que ha permès reduir la velocitat del trànsit i connectar la zona urbana amb la riera i la zona del parc infantil, millorant d'aquesta manera la seguretat en aquest tram. Les obres, que han estat dirigides pel Servei d'Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona, han representat a la institució una inversió de 39.595 euros.

Passos elevats per donar prioritat al trànsit de vianants i millora del ferm
Amb l'objectiu de millorar la seguretat dels vianants en diversos punts del municipi, la Diputació de Tarragona també ha col·locat a Montbrió del Camp diversos reductors de velocitat. Així, s'ha col·locat un pas de vianants elevat a la travessera de la carretera T-312, a l'alçada de la cruïlla amb el carrer del Corralot, tres passos de vianants a la travessera de la carretera T-313 a la cruïlla de passeig de Nicolau amb l'Avinguda de Sant Jordi, i un pas de vianants elevat a la travessera de la carretera T-313 a l'alçada de la cruïlla amb el Carrer Pompeu Fabra. Finalment, la Diputació ha reforçat el ferm en un tram de 150 metres de travessera de la carretera T-313, comprès entre les cruïlles amb l'Avinguda Sant Jordi i amb el Carrer Sant Antoni. Totes aquestes actuacions han representat a la Diputació una inversió de 55.000 euros.

Etiqueta: 
Carreteres
Galeria d'imatges