Riudecanyes inaugura la millora del carrer del Dilluns, remodelat amb el suport de la Diputació de Tarragona

​Nombrosos veïns i veïnes coneixen de prop la nova via en un acte amb el president de la institució supramunicipal, Josep Poblet, i l'alcalde del municipi, Josep Maria Tost

17/09/2017
Infraestructures
Riudecanyes
Comunicació
Tallada de la cinta inaugural
Tallada de la cinta inaugural

Riudecanyes ha inaugurat oficialment aquest diumenge la millora del carrer del Dilluns, remodelat amb l'ajut de la Diputació a través del Pla d'Acció Municipal (PAM). El president d'aquesta institució, Josep Poblet; l'alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, i altres membres del Consistori han encapçalat l'acte inaugural, que s'ha dut a terme a les 12 del migdia en el marc de la festa major de Sant Mateu. La millora del carrer del Dilluns ha representat una inversió de 183.497,13 € per part de la Diputació.

L'acte ha aplegat nombrosos veïns i veïnes i representants d'entitats socials de la vila, i també alcaldes dels pobles veïns de Montbrió del Camp i de l'Argentera. Uns i altres han pogut conèixer de primera mà totes les millores que s'han dut a terme en aquesta via, una de les principals de la localitat. L'Ajuntament també preveu arranjar de manera integral altres carrers, com el del Dimarts i el del Diumenge, mitjançant els ajuts que atorga la Diputació.

En finalitzar la inauguració, Josep Poblet ha estat l’encarregat d’encendre la tronada de festa major a la plaça de la vila, un acte amb el qual s’enceten les festes patronals de Riudecanyes en honor a Sant Mateu i que s’allargaran fins al 19 de setembre, amb nombrosos actes lúdics i tradicionals per a un públic divers. 

Galeria d'imatges
  • Arribada a l'ajuntament i salutació dels veïns, regidors i membres d'entitats del poble
  • Signatura en el llibre d'honor al saló de plens del consistori
  • Passeig pel carrer del Dilluns
  • Descobriment de la placa commemorativa al cap del carrer del Dilluns