Torna el cicle La Primavera Musical amb vuit concerts gratuïts al Conservatori de la Diputació a Tortosa

Professors, exalumnes del centre i músics de renom actuaran des del 3 d'abril fins al 21 de juny en aquesta cinquena edició

29/03/2017
Cultura
Tortosa
Comunicació
'El fagot solista', interpretat per Rosa Iniesta i amb Clara Llop al piano, serà el primer concert
'El fagot solista', interpretat per Rosa Iniesta i amb Clara Llop al piano, serà el primer concert

 

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa enceta el proper 3 d'abril una nova edició de La Primavera Musical. Aquest cicle de concerts oferirà enguany vuit actuacions de professors, exalumnes i solistes i formacions de renom durant els mesos d'abril, maig i juny a la sala d'actes del Conservatori. L'entrada a tots els concerts serà oberta al públic i gratuïta.

'El fagot solista' de Rosa Iniesta, acompanyat per Clara Llop al piano, serà l'encarregat d'obrir el cicle el 3 d'abril a les 20.00 hores. El dijous 27 d'abril, a les 20.00 hores, serà el torn de Judit Franch, que acompanyada per Rafel Iniesta i Clara Llop, oferirà el concert 'Del Romanticisme a la Kammermusik', i el 12 de maig serà el torn de Clàudia Martí i Toia Conejo que interpretaran 'El Piano'. El cicle Primavera Musical continuarà el 19 de maig amb la presentació del disc The sounds of the river del compositor Joan Carles Blanc, amb el pianista David Casanova i el coeditor Josep Soler. Dissabte 25 de maig a les 20.00 hores s'oferirà el concert 'El quintet amb piano' a càrrec d'Albert Rodríguez, Núria Ortí, David Matheu, Laura Folch i Elisa Huguet; el 17 de juny a les 19.00 hores David Matheu interpretarà 'Viola a solo' i els components de Trio Ilerca & Friends (Núria Ortí, Nàiade Martínez, Evelio Tieles i Ricardo Forner) seran els encarregats de tancar aquesta edició de La Primavera Musical amb una actuació el 21 de juny a les 19.00 hores.

Cada curs escolar el Conservatori de la diputació a Tortosa realitza, des de fa 5 anys, dos cicles de concerts, 'L'hivern musical' i 'La Primavera musical'. L'objectiu d'ambdós cicles és apropar la música a la comunitat educativa del conservatori però també a Tortosa i a la demarcació de Tarragona.

Etiqueta: 
Conservatori
Galeria d'imatges