Una productora de televisió irlandesa s'interessa per la Costa Daurada

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona n'ha organitzat el programa de visites.

31/05/2013
Premsa
Una productora de televisió irlandesa s'interessa per la Costa Daurada
Una productora de televisió irlandesa s'interessa per la Costa Daurada

Un equip de la productora irlandesa Wadell Media visita la Costa Daurada per enregistrar diversos capítols del programa Getaways, que coprudeixen la BBC del Nord d’Irlanda i la RTE1. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha organitzat el programa de visites, amb la col·laboració de diferents organismes del territori.

La productora visita fins al 3 de juny la Costa Daurada, seguint un programa elaborat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Des de la productora es volen elaborar diversos capítols pel programa televisiu Getaways, que coproduexien les cadenes de televisió BBC del Nord d’Irlanda i RTE1. Per l’organització del programa de visites, el Patronat de Turisme de la Diputació ha comptat amb la col·laboració dels patronats i oficines municipals de Turisme de Prades, Cornudella de Montsant, Cambrils, Salou i Tarragona, a més de la Ruta del Cister i de PortAventura.

Durant la seva estada a la Costa Daurada l’equip ha visitat el Monestir de Poblet, les Muntanyes de Prades, el poble de Siurana i ha fet kayak al pantà de Siurana i una ruta de senderisme. A més, han fet una ruta en vaixell de Salou a Cambrils, on han pogut conèixer el municipi. També visitaran PortAventura i la ciutat de Tarragona, i podran gaudir de l’espectacle de les fonts de Salou.

Getaways s’emet setmanalment a Irlanda del Nord els dilluns a les 19.30 hores i a la resta de la república d’Irlanda els dijous a les 19 hores. El programa recull informació turística d’algunes destinacions d’arreu del món que estan connectades amb Irlanda. Així, alguns dels darrers programes s'han dedicat a destinacions com Chicago, Lisboa, Malta, Marroc, Verona o Turquia. A la pàgina web de la cadena RTE1 es va anunciar l’estada a la Costa Daurada, tot demanant a l’audiència que els fes arribar experiències que hagin tingut a la nostra destinació, recomanacions o indrets menys coneguts.

El mercat irlandès suposa el 4% demanada internacional de la Costa Daurada, un mercat on la Costa Daurada disposa d’un elevat reconeixement gràcies a l’adaptació del seus productes turístics a les famílies.

Galeria d'imatges