Premis EMPRÈN dipta.cat

Premis EMPRÈN dipta.cat 2016
Premis EMPRÈN dipta.cat 2016

Un any més, i ja són onze, la Diputació de Tarragona presenta els seus Premis per fomentar l’emprenedoria a les comarques tarragonines, un dels objectius estratègics de la Diputació. Mitjançant els Premis Emprèn, es vol contribuir al reconeixement i a donar visibilitat a l’esforç de les persones i les iniciatives emprenedores que sorgeixen al nostre territori. 

Amb el temps, l’aposta de la Corporació s’ha anat adaptant i en aquesta edició –la 4a amb la denominació Premis Emprèn- es fa un pas endavant, situant en el centre de l’acció el reconeixement d’uns àmbits concrets d’activitat productiva: la sostenibilitat, el turisme i la cultura, la salut i l’esport i, com no podia ser d’altra manera, l’atenció a les persones. Al mateix temps es remarquen unes formes de fer-ho viable: la innovació i la gestió del coneixement, amb el convenciment que la suma d’esforços en aquesta direcció ens permetrà, com assenyala l’estratègia RIS3CAT, assolir un territori competitiu avançat que generi ocupació fent valer els potencials existents.

A QUI VA ADREÇAT?

  • El concurs està adreçat a les persones emprenedores majors d’edat del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que vulguin posar en marxa un projecte empresarial.
  • S’hi pot participar de forma individual o col·lectiva, amb el benentès que cada persona o equip només pot concursar amb un projecte.
  • Queden excloses les entitats sense ànim de lucre.

MODALITATS I PREMIS

  • Premi “Turisme, cultura i experiències”. Projectes o empreses que desenvolupin la seva activitat en els camps de la promoció turística i cultural i que contribueixin al desenvolupament sostenible del sector.
  • Premi “Salut i esport”. Projectes empresarials que basin la seva activitat en l'àmbit de la promoció i millora de la salut i l’activitat esportiva.
  • Premi “Tecnologia i innovació”. Projectes que tinguin la seva activitat empresarial basada en la implementació d’innovacions en l’empresa, amb criteris de R+D+I amb valor afegit.
  • Premi “Eficiència energètica i sostenibilitat”. Projectes empresarials que presentin idees per reduir el consum de recursos energètics i la contaminació, estalviar despesa, millorar la qualitat de vida de les persones i prolongar la vida dels recursos utilitzats.
  • Premi “Economia social”. Projectes o  empreses amb models de negoci que tenen com a objectiu treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambient i el benestar social de la comunitat.

​Cadascun dels premis està dotat amb 5.000€ i, addicionalment, la Diputació de Tarragona lliurarà dos reconeixements als millors projectes finalistes de cada categoria, amb un import de 1.000 € cadascun.

Properament s'obrirà el termini d'inscripcions que finalitzarà el 31 de juliol de 2016, però ja podeu consultar a les bases els requisits per presentar-se, els criteris de valoració i tota la informació per preparar la vostra sol·licitud. 

Galeria d'imatges