El President

Benvinguts a la web de la Diputació de Tarragona. Des d’aquest espai obert al món, volem donar-vos la màxima informació de qui som i què fem a la nostra institució.

Benvinguts a la web de la Diputació de Tarragona. Des d’aquest espai obert al món, volem donar-vos la màxima informació del que és i del que fa la nostra institució.

En el dia a dia ens trobem en un procés d’immersió en la societat de la informació i del coneixement que comporta una transformació en les maneres de fer tradicionals i implica canvis tecnològics, socials, econòmics i polítics que repercuteixen directament en la nostra manera de pensar, de treballar, de relacionar-nos, en definitiva, de viure.

L’ús generalitzat de les tecnologies de la informació i la comunicació ha desencadenat un canvi en el model de societat i, des del govern local, hem de participar d’aquest procés.

La Diputació de Tarragona ha acceptat el repte de modernització de l’organització, i les tecnologies de la comunicació han esdevingut un recurs imprescindible en la nostra quotidianitat, i també en l’àmbit de l’assistència i la prestació de serveis als ajuntaments.

El futur d’una Administració local com la nostra ha de basar la seva activitat en la millora i modernització dels serveis. El nostre propòsit és apropar-nos, encara més, als 190 municipis que conformen el nostre territori i a la seva ciutadania, donant resposta a les inquietuds i a les necessitats de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Desitjo, doncs, que aquesta sigui una eina de comunicació i d’informació àgil, dinàmica i entenedora, oberta a tothom.

Josep Poblet i Tous
President de la Diputació de Tarragona