Sant Jordi 2015

La Diputació de Tarragona celebra la diada de Sant Jordi presentant les novetats literàries a la ciutadania

 

La Diputació participa novament a la Diada de Sant Jordi a prop dels ciutadans, amb un estand a la Rambla Nova de Tarragona.
Com cada any s'aprofitarà per donar a conèixer les principals novetats editorials de la Diputació i les publicacions més destacades editades a través del Servei de Publicacions de la institució intercomarcal.

El president de la Diputació, Josep Poblet, visitarà l'estand de la Rambla al voltant de les 13 h.

Les novetats d’enguany editades per la Diputació de Tarragona són:

TítolAutor
García-Llort observant com va el món. Barcelona, Paris, Louisiana, TorredembarraÀlex Mitrani
El llegat indiàTate Cabré
Les piles baptismals singulars del Camp de Tarragona i Terres de l'EbreSofia Mata de la Cruz
Between the linesPedro Peña Gil
SoulsEnric Llevat
Guia de Prades Antoni Jordà
Josep Busquets. L'escultor de VallsTeresa Camps
Art i ciutat. Diàlegs entre entorn urbà i arts visuals. Actes de la XI Jornada de pedagogia de l'art i museus. Vol. 8Coord.: Albert Macaya, Rosa M. Ricomà, Marisa Suárez
Balls i danses de les comarques de Tarragona. Vol. I. Priorat (2a edició revisada i ampliada)Josep Bargalló Badia

 

El Col·legi Públic d’Educació Especial (CPEE) Sant Rafael de la Diputació a Tarragona s’ha adherit, un any més, a la VII edició de la campanya dia del libro: Marcapáginas por la Solidaridad, de l’Organització no Governamental (ONG), Save the  Children. Una iniciativa que fomenta la lectura amb diferents propostes didàctiques a l'aula, al mateix temps que afavoreix el coneixement dels drets dels infants i estimula la solidaritat amb els infants més desprotegits. Per fomentar la lectura i conèixer els drets dels infants, Save the Children proporciona gratuïtament material didàctic amb diferents activitats per realitzar a l'aula. Per estimular la solidaritat i donar oportunitats als nens i nenes que no en tenen, es convida als alumnes a realitzar punts de llibre artesanals que es vendran als seus familiars i amics a canvi d'un donatiu de 0,50 euros, 1 euro, o el que cadascú vulgui donar.

Amb l'objectiu de recollir fons per aquesta ONG internacional, que treballa per la defensa i promoció dels drets de la infància, el CPEE Sant Rafael va organitzar un estand per vendre punts de llibre en el marc de la Diada de Sant Jordi. Els diners recaptats amb la venda de punts de llibre aniran destinats a proporcionar vacunes, vitamines, atencions de salut, i formació de personal sanitari, també es destinaran a atendre situacions imprevistes que afectin als infants més desafavorits d'Etiòpia.

Galeria d'imatges
  • Estand de la Diputació de Tarragona en la Diada de Sant Jordi 2014
  • Josep Poblet i Albert Vallvé durant la visita a l'estand de la Diputació (Sant Jordi 2014)
  • Els alumnes del CPEE Sant Rafael van celebrar Sant Jordi 2014 amb la venda de punts de llibre solidaris de Save the Children