EMPRÈN dipta.cat

Emprenedoria

Amb el servei d’emprenedoria, es fomenta l’esperit emprenedor de la demarcació, fent sensibilització per tot el territori, s’assessora a les persones emprenedores des que tenen una idea de negoci fins a la posada en marxa de l’activitat empresarial i es milloren les seves habilitats amb propostes formatives específiques que afavoreixen també la consolidació empresarial.

Seccions destacades

Premis Emprèn dipta.cat

Premis EMPRÈN dipta.cat

Última edició dels premis al foment de l'emprenedoria.

Formació per a persones emprenedores del territori.

> capacitant

Formació per a persones emprenedores del territori.

> connectant

Tirem endavant iniciatives de suport a la cultura emprenedoria

Què fem al territori?

 • DESPERTANT > Realitzem accions de sensibilització per promoure l’esperit emprenedor al territori.
 • CAPACITANT > Oferim formació a persones emprenedores del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.
 • ACOMPANYANT > Acollim, informem i orientem a persones emprenedores, facilitant-los les eines i els recursos necessaris per madurar la seva idea empresarial. Si s'escau, també assistim a persones que vulguin consolidar les seves empreses.
  • Programes d’acompanyament empresarial: La Diputació de Tarragona ha impulsat el 2018 les Acceleradores “Camp TgnUp” i “EbreUp”, en què hi han participat un total de 20 empreses amb projectes innovadors o startups del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquest programa ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de diverses entitats i institucions del territori.
 • PREMIS > Fomentem de la creació d’empreses, reconeixem i donem visibilitat a l'esforç de les persones i les iniciatives emprenedores que sorgeixen al nostre territori amb els Premis Emprèn
 • CONNECTANTCol·laborem amb agents clau del territori per tirar endavant iniciatives concretes de suport a la cultura emprenedora i connectem les persones per tal de crear sinergies.
 • Xarxa Catalunya Emprèn: formen part d'aquesta xarxa des de 2013, aprofitant la ben entesa es van ampliar els serveis oferts amb la creació d’una aplicació per elaborar el pla d’empresa, l’assessorament en la consolidació empresarial i la sensibilització de l’esperit emprenedor entre el jovent.
 • Punt d'Atenció Reempresa
 • Fòrum d'inversió: organtizem una trobada entre persones emprenedores, empreses i inversors/es  per dinamitzar la cerca de finançament  de projectes empresarials. 
 • Business networking: organitzem jornades de networking per tal de crear noves sinergies i col·laboracions entre emprenedors i emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.
 • Xarxa de vivers d'empresa del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre: donem continuïtat a la implementació de la xarxa amb els vivers d'empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que es va posar en marxa el 2014. Donem suport a cadascunes de les entitats local de la demarcació que gestiona vivers d'empresa i enguany, realitzem una formació específica adreçada a les persones tècniques que gestionen aquests vivers.