NOVES ACTIVITATS! Programa de formació no presencial. Pla Agrupat AFEDAP MAIG 2020

Objectius

Estat: 
Inscripció finalitzada
Tipus: 
Curs

Programa

Des de fa anys, les àrees de formació de les diputacions de Tarragona, Lleida i Girona amb l’aixopluc i coordinació de la de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) gestionen un part de la formació adreçada als treballadors públics dels ens locals, a través de l’Acord per a la Formació Contínua dels Empleats de les Administracions Públiques (AFEDAP). En les darreres setmanes, atès la situació excepcional que viu el país, les administracions públiques, els seus treballadors -bona part d’ells, teletreballant des de casa-, hem realitzat un esforç per “convertir” formacions que teníem previst realitzar de caràcter presencial en teleformació.

Aquest fet ha suposat coordinar-nos les quatre institucions per programar una oferta formativa no presencial, que després de l’èxit del mes d’abril es complementa amb noves propostes formatives per impartir a distància durant aquest proper mes de maig.

Per aquest motiu, i atesa la conjuntura actual, aquí teniu l’esforç de cooperació entre les quatre institucions per oferir a les treballadores i treballadors de les administracions locals del país una possibilitat de complementar i perfeccionar les vostres capacitats o coneixements. En nom de tots quatre, us agraïm la feina d’aquests dies per intentar que les nostres administracions “funcionin” amb normalitat, eficàcia i eficiència, malgrat les circumstàncies actuals.

Destinataris

Aquesta proposta formativa no presencial està adreçada a tots els treballadors de l’administració local, que estan dins el Pla Agrupat AFEDAP 2020.

Requisits

Inscripcions

Les inscripcions les podeu gestionar a través de l’enllaç que s'indica en cada curs: Copian-lo i enganxant-lo

Places limitades.

Has de tenir en compte, que els terminis d'inscripció així com els formularis d'inscripció són diferents per a cadascuna de les activitats formatives, per la qual cosa, en cas de dubte o incidència que et pugui sorgir, t'has de posar en contacte amb l'entitat gestora corresponent. 

Informació

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb:

Diputació de Lleida: Tel. 973 704 173 - esarrat@diputaciolleida.cat

Diputació de Girona: Tel. 972 185 036 - formacio@ddgi.cat

Diputació de Tarragona: Tel. 977 291 410 - formacio@dipta.cat

ACM: Tel. 934 961 616 - formacio@acm.cat