Articles

Diada de Santa Cecília 2017

Un any més l’Escola i Conservatori celebra la diada de Santa Cecília amb tot un conjunt de concerts i activitats en les que participaran la gran majoria dels alumnes i professors. El Centre s’obrirà a la ciutat i oferirem actuacions a la porta del Palau Bofarull, a la Plaça Prim de la ciutat, al nostre auditori i al hall del conservatori.

Una extraordinària actuació de l'agrupació de corda Amika Kvartet en l'obertura oficial del nou curs

L'Auditori Higini Anglès vibra i s'emociona amb les interpretacions dels guanyadors del XIIè Concurs de Música de Cambra que organitza anualment el centre. El centre celebra enguany el seu 25è aniversari, un quart de segle de compromís amb els ensenyaments musicals a Reus.

Tags: 

Concert d'inauguració del curs 2017-2018

El proper dimarts 24 d’octubre a les 19 hores, l’auditoiri Higini Anglès del Conservatori acull el concert d’inauguració del curs acadèmic. En aquesta ocasió serà l’AMIKA KVARTET l’encarregat de l’estrena oficial del curs amb un concert amb obres de Haydn i Shostakòvitx.
L’AMIKA KVARTET van rebre el 1r premi del XIIè Concurs de música de cambra Higini Anglès de la Diputació, que cada any organitza el nostre centre.
L’entrada és lliure i l’aforament limitat a 250 persones.

Tags: 

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona serà dirigida pel prestigiós Frank de Vuyst

La 13a edició de l’estada que realitzarà entre els dies 4 i 10 de setembre la Banda Simfònica de la Diputació comptarà amb el lideratge d’uns dels millors directors del moment, en Frank de Vuyst.

Tags: 

Pàgines

Subscriure a Articles