Carles Lorente, bombardí i tuba

El seu interès envers  la música neix de ben petit donat el seu contacte proper amb el món de la banda a la seva ciutat natal, Torrent (València). En la seva etapa de formació musical estudia a Castelló i es titula a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb el professor Pablo M. Fernández. En eixa etapa toca amb diverses orquestres (OBC, Orquestra de València, JONC, Jugendsinfonieorchester), bandes (European Youth Wind Orchestra) i grups de cambra (TooBass Quartet, Logam Brass).

La seva vocació per descobrir altres mirades de la música el porten a tocar música per metalls i percussió (Àgora Brass Ensemble), música de teatre (Banda Forània), música folk (Radio Carbó) i música contemporània (BCN 216, Ensemble Contemporànica). A més a més col•labora amb les orquestres Camera Musicae, Camerata XXI i Furius Music Orchestra.

Així mateix ha seguit formant-se en el àmbit de la direcció de banda havent obtingut recentment el certificat que atorga l’ABRSM del Regne Unit. Actualment és el director titular de la Banda Juvenil de l’Unió Musical de Tarragona.

Com a docent forma part de l’equip de professorat de l’Escola i Conservatori de la Diputació de Tarragona a Reus i Tarragona així com a l’Escola Municipal de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.